Magazin

Seda Sayan’ın Son Konuğu Evlilik Hediyesini Yanında Getirdi! Oturduğunuz Yerden Nasıl Zayıflayacağınızı Konuştular!

Sabah programlarının vazgeçilmez ismi ünlü sunucu ve şarkıcı Seda Sayan, son programında Yelda Başaran’ı konuk etti. Kısa sürece önce yeni bir kitap çıkaran uzman psikolog, Seda Sayan’ın evlilik hediyesini yanında getirdi. Yelda Başaran’ın yeni kitabı, Seda Sayan’ın oldukça ilgisini çekti. İşte ayrıntılar…

Ekranların en sevilen isimlerinin başında gelen Seda Sayan, yeme bozuklukları danışmanı uzman psikolog Yelda Başaran’ı programında ağırladı. Çıktığı andan itibaren büyük ilgi gören, Yelda Başaran’ın yeni kitabı ‘Oturduğunuz Yerde Zayıflamak İster misiniz?’ hakkında sohbet ettiler.

Elinde Hediyesi ile Geldi

Seda Sayan’ın oldukça ilgisini çeken uzman psikolog Yelda Başaran’ın bu kitabı, ülke çapında da kısa sürede büyük ilgi görmüştü. Programa davet edilen Yelda Başaran, çiçeği burnunda evli Seda Sayan için yanında evlilik hediyesini getirmeyi de ihmal etmedi.

Geçtiğimiz günlerde Sabahların Sultanı Seda Sayan programında solist olan Çağlar Ökten ile dünya evine giren Seda Sayan’a konuk olan uzman psikolog ve yemem bozukluğu danışmanı Yelda Başaran, programa gelirken yanında evlilik hediyesini de getirdi.

El Yapımı Nazar Boncuğu Hediye Etti

Tamamen kendi elleri ile yaptığı bir nazar boncuğunu Seda Sayan ve Çağlar Ökten’in fotoğrafları ile süsleyen Yelda Başaran, hediyesini Seda Sayan’a takdim etti. Nazara inandığını söyleyen uzman psikolog, verdiği hediyenin ünlü çifti ve evliliklerini nazardan koruyacağına inandığını söyledi.

Artemis Yayınları ile çalışan Yelda Başaran, ilk kitabını ‘oturduğunuz yerden zayıflamak ister misiniz?’ adıyla çıkardı. Vücut güzelliğinin en önemli nedeninin güzel bir düşünce biçimi olduğunu düşünen uzman psikolog, bu kitabı ile kısa sürede başarı yakaladı.

Yanında bir adet mezura ile gelen Yelda Başaran, Seda Sayan’ı ve Çağlar Ökten’i son derece fit bulduğunu söyledi.