Magazin

Şarkılar Bizi Söyler programı nedir? Sibel Can ve Hakan Altun’un programının tarihi belli oldu

Kanal D ekranlarında izleyici karşısına geçecek olan yeni müzik ve eğlence programı Şarkılar Bizi Söyler’in fragmanı yayınlandı. Ünlü isimler Sibel Can ve Hakan Altun’un sunuculuğunu yapacağı programda Hüsnü Şenlendirici klarnetiyle onlara eşlik edecek.

ŞARKILAR BİZİ SÖYLER NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Türk müziğinin önde gelen isimleri Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici ilk kez aynı programda buluşuyor. 25 Şubat’ta Kanal D ekranında izleyici ile buluşacak olan yeni müzik ve eğlence programı “Şarkılar Bizi Söyler”in tanıtımı büyük ses getirdi.

Yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın, yürütücü yapımcılığını Hülya Sepken’in üstlendiği programın tanıtım filmi ekrana gelir gelmez hem izleyicilerden, hem de sosyal medya kullanıcılarından büyük övgü aldı.

Sunuculuğunu Sibel Can ve Hakan Altun’un yaptığı programda, Hüsnü Şenlendirici klarnetiyle onlara eşlik edecek.

Türkiye’nin önde gelen müzik şirketlerinden Poll Production’ın sahibi Polat Yağcı, sosyal medya hesabından programın fragmanını paylaşarak şu notu düştü:

“Yeni bir yolculuğa çıkıyoruz… Geçmişimize, kökümüze, anılarımıza, çocukluğumuza, sevdamıza, hüznümüze, acılarımıza… Tabi ki heyecanlıyız.”