GündemMagazin

Şarkıcı Gülşen’in ev hapsini Bodrum’da geçirdiği iddiası ortalığı karıştırdı: Gülşen’in avukatından açıklama gecikmedi!

Geçtiğimiz ay, herkesi şaşkına çeviren karar sonucunda hakkında tutuklama kararı verilen sonrasında da ev hapsine alınan ünlü şarkıcı Gülşen’in, ev hapsini Bodrum’da geçirdiği iddia edildi. Havaalanında görüntülenen bir kadının Gülşen’e benzetilmesi, olay oldu.

ÖNCE CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ!

Nisan ayının 30’unda sahne aldığı bir mekanda İmam Hatip mezunları için yapmış olduğu talihsiz açıklamaların 4 ay sonra kimliği belirsiz kişiler tarafından basına servis edilmesi sonucunda hakkında soruşturma başlatılan ünlü şarkıcı Gülşen, geçtiğimiz ay apar topar gözaltına alınmış ve ifade verdikten hemen sonra tutuklanarak Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’ne gönderilmişti.

Gülşen’in bir gecede tutuklanarak cezaevine gönderilmesi basında büyük yankı uyandırırken ünlü şarkıcının avukatları karara itiraz etmiş ve konuyu bir süt mahkemeye taşımıştı.

SONRA EV HAPSİNE ALINDI!

Gülşen’in cezaevine gönderilme kararının hemen ardından harekete geçen avukatlar, tutuklanma kararının bozulması için konuyu bir üst mahkemeye taşıdı. Yapılan değerlendirme sonucunda tutukluluk halinin evde devam etmesine karar verilen ünlü şarkıcı Gülşen, konut terk etmeme kararına istinaden İstanbul’da ikamet ettiği evine götürüldü.

“BODRUM’A GİTTİ” İDDİASINA AVUKATTAN YANIT!

Bir süredir ev hapsinde olan ve 21 Ekim tarihinde hakim karşısına çıkacak olduğu öğrenilen ünlü şarkıcı Gülşen, geçtiğimiz günlerde herkesi şaşkına çeviren bir iddia ile gündeme geldi. Bir basın mensubunun paylaştığı videoda havalimanında bulunan sarı saçlı kadının Gülşen olduğu ve ünlü şarkıcının ev hapsi kararından hemen sonra ikametgahını Bodrum’a aldırdığı, şu anda da Bodrum’da olduğu ileri sürüldü.

Gülşen’in konut terk etmeme kararına rağmen Bodrum’da olduğunun iddia edilmesi üzerine yazılı bir basın açıklaması yayınlayan ünlü şarkıcının avukatı Emek Emre, arkadan görüntülenen kadının Gülşen’e benzetilmesinden ötürü bu iddiaların ortaya atıldığını, haber sahibinin gazetecilik ilkelerine sadık kalmadığını ve iddiaların gerçeği yansıtmadığını ifade etti.