Magazin

Şarkıcı Ceylan Ertem İzmir’den paylaştı: “Konser iptal ettiren yobazlar…”

İzmir’in 100’üncü kurtuluş yıldönümü için düzenlenen etkinlikler ve sahne alan Megastar Tarkan, Gündoğdu Meydanı’nın dolup taşmasına vesile oldu. Konser alanının fotoğraflarını paylaşan ünlü şarkıcı Ceylan Ertem, gericilere seslendi.

TARKAN’IN İZMİR KONSERİ OLAY OLDU!

İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yıldönümü vesilesi ile haftalar öncesinden bir kutlama takvimi hazırlandı. Hazırlanan takvim ile birlikte duyurulmuş olan ünlü isim Tarkan oldu. Tarkan’ın kutlama etkinliklerinde sahne alacağı haberi, kısa süre içerisinde yayılarak İzmirlileri heyecanlandırdı.

Konsere günler kalan konser alanında sahne çalışmaları devam ederken geçtiğimiz günlerde alandan kötü bir haber geldi ve sahnenin üzerinde yer alan dev platformun çöktüğü bilgisi paylaşıldı. Bir kişinin de yaralandığı talihsiz olay sonrasında açıklamalarda bulunan Megastar Tarkan, yaşanan olaydan ötürü çok üzgün olduğunu ancak can kaybının olmaması ile teselli bulmaya çalıştığını belirtti. O saatlerde İzmir’e doğru yola çıktığını ifade eden Tarkan, konserin gerçekleşmesi için ellerinden geleni yapacaklarını da müjdeledi.

Sahnede yaşanan kazanın ardından Tarkan’ın konsere çıkıp çıkmayacağı merak konusu olurken ekiplerin hızlı çalışmaları ile konser alanı hazırlandı ve Tarkan dün akşam Gündoğdu Meydanı’nda İzmirliler ile buluştu.

MİLYONLAR ALANI DOLDURDU!

Tarkan’ın sahne aldığı İzmir’in 100’üncü kurtuluş yıldönümü etkinliği, basında büyük yankı uyandırdı. Konserin bir kısmı YouTube’tan canlı yayınlanırken alanda ve alan dışında milyonlarca kişinin bulunduğu görüldü. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı konserde, tüyler resmen diken diken oldu.

CEYLAN ERTEM AFFETMEDİ!

Bir süredir çeşitli sebeplerden ötürü konserlerin ve festivallerin iptal edilmesine ilişkin çağrılarda bulunan bir takım grup mensupları, Tarkan konseri ile birlikte ünlü şarkıcı Ceylan Ertem’den nasibini aldı. Milyonların olduğu Gündoğdu Meydanı’nın fotoğrafını paylaşan Ceylan Ertem, fotoğrafa şu notu düştü: “Gözlerim doldu… Konser iptal ettiren yobazlar n’aber, ne yapıyorsunuz şu an?”