Genel

Sarı kırmızılılar coştu, maske ve mesafe unutuldu

İzmir’in köklü kulüplerinden olan Göztepe kuruluşunun 96.yılını büyük bir coşkuyla kutladı. Sarı-kırmızılı taraftarlar saat 17.00’de Göztepe Sahili, Güzelyalı Parkı, Göztepe Köprüsü ve Susuz Dede Parkı gibi çevre yerlerde toplanmaya başladı ardından Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’na adeta akın etti. Kutlamalar coşku ve heyecanla sürerken ise pandemi hiçe sayıldı.

Göztepe Spor Kulübü bünyesinde bulunan amatör sporcular da Göztepe Gürsel Aksel Stadyumu’nun çatısında meşaleler yakarak kulüplerinin 96. yaşını kutladı. Her sene benzer görüntülere sahne olan Göztepe kutlamaları geç saatlere kadar devam etti. Saat 21.00’de “İsyan Marşı”nı söyleyen taraftarlar, saat 21.25’de ise Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda yan yan dizilerek meşaleleri ardı ardına yaktı. Güzelyalı sahili adeta sarı kırmızıya boyanırken pandemi ve kurallar ise yok sayıldı. Kalabalıktan göz gözü göremezken maske takmayanlar çoğunluktaydı. Sokağa çıkma yasağı kapsamında 22.00’de son bulması gereken kutlamalar polisin uyarılarına rağmen saatlerce dağılmadı.

Kutlamalar coşkuyla son buldu olan çevreye oldu

Büyük bir kalabalık ve heyecan eşliğinde süren kutlamalardan sonra geride kalan görüntü ise hiç hoş değildi. Çöpler, şişeler, meşaleler denize ve çimlere atılmıştı.

Güncel haberlere sitemizden ulaşabilirsiniz.

.