Gündem

Samsung’dan dev yenilik hamlesi; artık kredi kartı satışı da yapacak! Üstelik her alışveriş yüzde 10 geri iade kazandıracak!

Teknoloji alanında yeniliklerin markası olarak bilinen Samsung, şimdilerde başka alanlara da el atmaya başladı. 2022 yılının son çeyreğinde bankacılık sektörüne girdiğini duyuran Samsung, sektörün ilk hizmetini Hindistan’dan duyurdu.

SAMSUNG’DAN DEV BİR YENİLİK DAHA

Güney Koreli teknoloji devi olarak teknoloji pazarındaki yerini alan Samsung, teknoloji alanında getirdiği yeniliklerin ardından geçtiğimiz günlerde Kore başta olmak üzere uzak doğu ülkelerinde kripto para borsalarına girmek için hamlesini yapmıştı. Samsung’un başvuru süreci devam ederken; dünyaca ünlü markadan bu kez hamle Güneybatı Asya için geldi. Yeni bir ürün hizmeti sunmaya başlayan Samsung, şu an için Hindistan’da kullanılabilen kredi kartını Hindistan’ın en büyük banka kuruluşlarından biri olan Axis ile gerçekleştirdiği işbirliği ve Visa altyapısı ile kullanıma sundu.

SAMSUNG KREDİ KARTININ AVANTAJLARI SAYMAKLA BİTMİYOR

Yeni ürün hizmeti ile teknoloji severlerin gözlerini anında üzerine çevirten Samsung, pek çok avantaj sunan kredi kartını geçtiğimiz gün tanıttı. Temel prensip olarak diğer kredi kartları ile aynı çalışacak olan Samsung’un kredi kartının ek olarak Samsung marka ürünlerinde yüzde 10 geri ödeme sağlayacağı ve Samsung markalı ürün ile hizmetlerin alışverişi dışında diğer alışverişlerden de puan toplama sistemiyle kullanıcılarına çeşitli avantajlar sağlayacağı öğrenildi. Ayrıca, Samsung toplanılan bu puanların başka alışverişlerde kısıtlama olmaksızın kullanımı için de harekete geçti.

İLK AÇIKLAMA SAMSUNG GÜNEYBATI ASYA CEO’SU KEN KANG’DEN

Yapılan bu yeniliğin ardından ilk açıklama Samsung Güneybatı Asya CEO’su Ken Kang tarafından gerçekleştirildi. Bu hizmetin şu an için Hindistan özelinde olacağını belirten CEO Ken Kang, hizmetin genişleyebileceğinin de sinyallerini vermeyi ihmal etmedi. Sektörde inovasyonun gücüne inandıklarına vurgu yapan Ken Kang, kredi kartının hizmete başlamasından marka olarak son derece memnun olduklarını dile getirdi.