Teknoloji

Samsung, İPhone, Xiaomi, Oppo: 2021’de duyuracaklar!

Cep telefonu kullanan ve telefonunu değiştirmek isteyen herkes, yeni modeller için araştırma yapıyorlar. 2021 yılında ise Samsung, İPhone, Xiaomi, Oppo yeni modelleri için duyuru yapacaklar. İşte şirketlerin bu sene tanıtması beklenen telefon modelleri…

Türkiye’de milyonlarca vatandaş akıllı telefon kullanıyor. Bu nedenle internet sayfalarında sıklıkla yeni model araştırmaları yapılıyor. Samsung, İPhone, Xiaomi, Oppo gibi markaların 2021 yılı için tanıtması beklenen modeller ortaya çıktı.

İPhone

Apple’ın bu sene Eylül ayında yeni modeli için tanıtıma çıkması bekleniyor. Tanıtımı yapılacak olan ürün hakkında iPhone 13 ailesinde çentiğin biraz daha küçültüleceği ve Apple A15 Bionic işlemcisi ile geleceği iddiaları ortaya atılıyor.

Samsung

Samsung Galaxy Note serisi 2021 hakkında sızan haberlere göre, Samsung Galaxy Note 2021 yılında da piyasaya sürülecek. Tanıtımı yapılacak olan Note serisi ile Galaxy S21 ailesindeki bazı özelliklerin de ortak olması bekleniyor.

Xiaomi

Xiaomi şirketina yakın bir kaynak, Xiaomi Mi 11 Pro, Mi 11’den biraz daha farklı özelliklerle 12 Şubat’tan sonra tanıtılacağı iddialarını ortaya attı.

OPPO

Oppo Find X3 Pro’nun da yeni nesil Snapdragon 888 işlemcisi ile 2021 yılında sahneye çıkması bekleniyor. Tanıtımı yapılacak olan akıllı telefonun 12 GB RAM’e sahip olması bekleniyor.