EkonomiGündem

Şampuan, Tereyağı, Maske ve Daha Birçok Ürün Sadece 1 TL’den Satılacak

Artan gıda fiyatları sonrası dar gelirli vatandaşlar alışveriş yapmaya çekinir oldu. Uygun fiyatlı ürünler ile alışveriş yapacak vatandaşlara İstegelsin kampanyalarını duyurdu. Dar gelirli vatandaş zincir marketlerin ve online market uygulamalarının kampanyalarını takip etmeye devam ediyor.

Pandemi dönemi ile vatandaşlara sağladığı kolaylık ile herkes tarafından tercih edilen online alışveriş uygulamaları vatandaşlara evlerinden çıkmadan uygun fiyatlı ürün ve oldukça geniş kampanya imkanlarını sunuyor. Özellikle son günlerde uygun fiyatlı ürünler ile bilinen uygulama İstegelsin vatandaşlara sunduğu kampanyalı fiyatlar ile vatandaşlara uygun fiyat etiketli ürünler sunmaya devam ediyor.

Özellikle pandemi dönemi ile başlayan ve vatandaşlara oldukça kolaylık sağlayan online alışveriş uygulaması İstegelsin’den vatandaşlara güzel haber geldi. Son zamanlarda artan ürün fiyatlarına karşı İstegelsin uygulaması her gün birçok üründe kampanya yapmaya devam ediyor.

İstegelsin’de Bu Haftanın Kmapanyaları

İstegelsin uygulamasında bugün birçok ürün kampanyalı olarak satışa sunulacak.

Özellikle son zamanlarda gıda ve temel ihtiyaç ürünlerine gelen zamlar sonrasında kampanyalarını duyurdu.

İstegelsin uygulaması bugün tereyağına büyük kampanya yaptı.

Pınar Marka 1 Kilogram Tereyağı 119.80 TL yerine 79.90 TL.

Palmolive Marka duş jeli 47.90 TL yerine 1 TL’den satılacak.

Pandemi ile hayatımıza giren, en önemli temel ihtiyaç ürünlerinin başında gelen maskelerde son gelen zamlarda nasibini almış olsa da bugün İstegelsin uygulamasında Angel Mask maske beyaz 50’li 1 TL.

Ship Shak Yuvarlama 500 gram 35.90 TL yerine 1 TL.

Head and Shoulders marka şampuan 46.90 TL yerine sadece 1 TL’den satılacak.

Son olarak İstegelsin uygulamasında bu hafta Mr Muscle marka banyo temizleyicisi 45.25 TL yerine sadece 1 TL. Kampanya 250 TL ve üzeri alışverişlerde kod kullanılarak geçerli olacaktır.