Magazin

Şaka ile başladı, mahkeme salonunda bitti: Keremcem, Seda Güven ile evliliklerinin bilinmeyen taraflarını ilk kez anlattı…

Bir süredir ortalıklarda olmayan ünlü şarkıcı ve oyuncu Keremcem, geçtiğimiz gün Armağan Çağlayan’ın hazırlayıp sunduğu ve YouTube’dan yayınlanan Dur Bi’ Dinle isimli programa konuk oldu. Programda ünlü oyuncu Yasemin Allen ile bir anısını anlatan Keremcem, eski eşi Seda Güven ile ilgili çok çarpıcı bir itirafta bulundu.

YASEMİN ALLEN İLE ANISINI ANLATTI

Dur Bi’ Dinle isimli YouTube programına konuk olan Keremcem, bir dizide Yasemin Allen ile yaşadıkları anıyı anlatarak, herkesi şoke etti. Geçmişten bahseden Keremcem, “Yasemin’in kilolu olduğu bir dönemdi. Şimdi dünya güzeli, serpildi. Diziden sonra bambaşka biri oldu. Dizide Yasemin’i plajdan kurtarma sahnem vardı. Genelde kadın oyuncular bikini giyer, mayo giymez. O dönem öyleydi. Ama Yasemin’e mayo giydirdiler. ‘Neden mayo giydirdiniz?’ dedim. ‘Yönetmen öyle istedi’ dediler. Öyle ilginç bir hikayemiz var” şeklinde açıklamalarda bulundu. Ardından eski eşi Seda Güven ile ilgili konuşan Keremcem’den bir itiraf geldi.

SEDEN GÜREL’İN YÜZÜĞÜ HATIRLATMASI SONUCU EVLİLİK TEKLİFİ ETTİ

Seda Güven ile kısa süreli evlilik yapan Keremcem, evlenme teklifini anlattı. Her şeyin bir şakayla başladığını belirten Keremcem; “Seden Gürel bir gecede bizi gördü. ‘Annenin bana hediye ettiği bir yüzük var. Evlilik teklifi edecek olursan yüzüğün bende.’ dedi. Ben de yüzüğü alıp diz çöktüm. Seda ağlamaya başladı. O an şunu düşündüğümü hatırlıyorum; ‘Tamam, böyle bir şey planlamıyordum ama şimdi değilse ne zaman? Seda değilse kim?’ Böylelikle evlendik biz. Olay Seden Hanım’ın yaptığı şakayla başlayıp devam etti. Sonra ciddiye döndü. Gittik Paris’te evlendik. Mutluyduk, her şey yolundaydı ama evlilik bazen olmuyor” itirafında bulundu.

EVLİLİKLERİ 9 AY SÜRMÜŞTÜ

Öte yandan 2014 yılında hayatlarını birleştiren Keremcem ve Seda Güven, sadece 9 ay evli kalmış ve 2015 yılında evliliklerini anlaşmalı olarak noktalamıştı. Keremcem, bu evliliğinin ardından henüz bir evlilik gerçekleştirmezken; Seda Güven, 2019 yılında Ali Güzel ile yeniden nikah masasına oturdu.