Yerel Haberler

Sahte Vali 'İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe’nin adını defalarca kullandım'

Kendisini Antalya başta olmak üzere birçok ilde “vali ve kaymakam” olarak tanıtıp işadamları ve hayırseverleri dolandıran İbrahim Küçükkeçeci dolandırıcılık organizasyonu tek tek anlattı. Küçükkeçeci, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe’nin de adını defalarca dolandırıcılık eylemlerinde kullandıklarını açıkladı. Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan ve İzmir Adliyesi’ne SEGBİS aracılığıyla bağlandıktan sonra Savcı İsmail Lale’ye ifade veren Küçükkeçeci, çalışma sistemleri ve uyguladıkları yöntemlerle ilgili ayrıntılı bilgiler verdi.

Başkalarının üzerine telefon hattı çıkarttıklarını, hesap numaralarını kullandıkları kişilere kazançlarından pay verdiklerini de anlatan Küçükkeçeci, yaptıklarından pişman olduğunu da söyledi. Kolay para kazanma yöntemini tercih ettiği için vicdan azabı çektiğini anlatan Küçükkeçeci, dolandırdığı isimlerin ve kendi çocuklarının geceleri rüyalarına girdiğini belirtti.

Küçükkeçeci, “Buğra Gökçe’nin ismini defalarca kullandım. Kendisini belediyede görevinden dolayı bilirim. Tüm sosyal ve yardım işleri ona bağlı olduğu için bu yöntemi tercih ettim. Daha önce birisinden çocuğum için yardım istemiştim. Ama işadamı destek olmadı. Sonra kendimi belediye başkan yardımcısı olarak tanıttım. Başkanın selamı olduğunu ve yardıma muhtaç birisinin geleceğini söyledim. Sonra biz parayı bu yöntemle aldık. O zaman anladım ki hayırseverler ve işadamları belediye başkanlarını kırmıyorlar” ifadelerini kullandı. 

Bir yanıt yazın