Magazin

Sadakatsiz’in ünlü oyuncusu Burak Sergen’den haber var!

Ünlü oyuncu Burak Sergen, 3 hafta önce fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Sergen, yapılan koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından solunum güçlüğü nedeniyle yoğun bakıma alınarak entübe edilmişti. Ünlü oyuncunun nişanlısı Nihan Ünsal, konuyla ilgili “Durumunda bir değişiklik yok. Büyük bir umutla doktorlardan gelecek iyi bir haberi bekliyoruz” dedi.

Burak Sergen, 11 Nisan’da evinde fenalaşarak hastaneye kaldırılmıştı. Coronavirüse yakalanan ve tedavisine yoğun bakımda devam edilen Sergen, daha iyi solunuma ulaşabilmesi için entübe edilmişti.

BURAK SERGEN’İN SAĞLIK DURUMU

Hürriyet’in haberine göre; 3 haftadır gelecek güzel bir haberi bekleyen Burak Sergen’in nişanlısı Nihan Ünsal, ünlü oyuncunun son durumunu anlattı:

”Burak’ın durumunda değişiklik yok. Hala yoğun bakımda entübe durumunda… Büyük bir umutla doktorlardan gelecek iyi bir haberi bekliyoruz. Burak’ın en yakın zamanda aramıza döneceğine inanıyorum”

‘İLAÇLARLA AYAKTA DURMAYA ÇALIŞIYORUM’

Çok zor bir süreçten geçtiklerini sözlerine ekleyen Ünsal ” Ben de çok iyi değilim. İlaçlarla ayakta durmaya çalışıyorum. Bu durumda yapabileceğimiz tek şey dua etmek” dedi.