GündemMagazin

Sadakatsiz dizisinden hayranlarına kötü haber: Final mi yapacak?

Kanal D ekranlarında yayınlanan başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in yer aldığı Sadakatsiz dizisinden hayranlarına kötü haberler gelmeye başladı. Çok sayıda hayran kitlesi olan Sadakatsiz dizisinin reytinglerde istediği başarıyı yakalayamaması nedeniyle final yapacağı konuşuluyor.

FİNAL YAPACAĞI İDDİA EDİLDİ

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın Instagram hesabından yayınladığı habere göre, Sadakatsiz dizisi sezon sonunda final yapacak. Reytinglerde iyi bir seviyeye ulaşan dizinin final yapma nedeni ise senaryonun sonuna geliniyor olması.

BURAK SERGEN DİZİYE VEDA EDİYOR

Öte yandan dizide vedalar da yaşanmaya devam ediyor. Ali İl ve Yeliz Kuvancı, hikayeleri bittiği için diziden ayrıldı. Altuntaş, dizide Haluk karakterine hayat veren usta oyuncu Burak Sergen’in de yakında projeye veda edeceğini söyledi.

SADAKATSİZ DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Doktor Asya (Cansu Dere), kocası Volkan (Caner Cindoruk) ve oğulları Ali (Alp Akar) ile huzurlu ve mutlu bir yaşam sürmektedir. Bu durum, kocasının genç bir kadınla birkaç aydır ilişkisi olduğunu öğrenince değişir. Asya evliliğini kurtarmak ya da sadakatsiz kocasından intikam almak arasında tercih yapmalıdır.

BURAK SERGEN KİMDİR?

Burak Sergen kaç yaşında, nereli; 9 Şubat 1961’de Ankara’da doğan Burak Sergen, sanatçı Semih Sergen’in oğlu ve Toprak Sergen’in ağabeyidir.

1984 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı’ndan mezun olduktan sonra staj görevini Bursa Devlet Tiyatrosu’nda yaptı. Staj sonrası, Ankara Devlet Tiyatrosu’na tayin oldu. Halen Devlet Tiyatroları’ndaki görevine devam etmektedir. Devlet Tiyatroları’ndaki sanatçılık görevinin yanı sıra Ankara Devlet Tiyatrosu Müdür Yardımcılığı ve Müdürlüğünü yaptı.

Konya Selçuk Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi ve Ankara Devlet Konservatuvarı’nda öğretim görevlisi olarak çalıştı. Ayrıca, televizyon ve sinema filmlerinde oynadı. Sergen, Devlet Tiyatroları’ndaki görevinin yanı sıra, Tiyatrokare, Tiyatro Baykuş gibi özel tiyatrolarda da yönetmen ve oyuncu olarak çalışmalar yaptı.

Sergen, ‘Kara Sevda’, ‘Çukur’ ve ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ gibi yapımlarda boy gösterdikten sonra ‘Sadakatsiz’ adlı diziyle izleyici karşısına çıkmıştı.