Magazin

Sadakatsiz dizisindeki yatak sahnesi seyirciyi ikiye böldü!

Sadakatsiz dizisinde yayınlanan ve ekranların en yoğun olduğu saatlere denk gelen yatak sahnesi seyircileri ikiye böldü.

Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un oynadığı Sadakatsiz dizisi seyircileri ikiye böldü. Prime-time saatlerinde yayınlanan dizideki yatak sahnesi, bazı izleyiciler için ahlaksız görünürken bazıları ise sahneyi şiddet içerikli dizilere nazaran daha kabul edilebilir buldu.

SAHNE YÜZÜNDEN İKİYE BÖLÜNDÜLER

Cansu Dere’nin yıllara meydan okuyan duru güzelliği ve oyunculuğu ile twitter’da TT olan dizinin bir sahnesi de sosyal medyanın en çok konuşulanı oldu. Volkan ve Asya’nın yatak sahnesi ekran başındakileri ikiye böldü.

Dizinin zaten çok iyi olduğunu, bu sahnelerin reyting uğruna yersiz olduğunu düşünen birçok kullanıcı sosyal medyada bu konuyu tartıştı. Bazı kullanıcılar ise tartışılan sahnenin tam ayarında, abartı ve teşhirden uzak olduğunu savundu.

Bazı sosyal medya kullanıcılarını mesajları;

“Hiç gerek yoktu, o yatak sahnesine. Zaten süper bir dizi belli. Cansu Dere’nin güzelliği yeter”

“Şimdi bu yatak sahnesine ne gerek vardı acaba”

“Bu sahneden rahatsız olanlar sürekli ellerinde tabanca olan, bir bölümde 50 kişinin öldürüldüğü dizileri izlesinler onlar daha iyi”

SADAKATSİZ’İN KONUSU NEDİR?

Başrollerinde bir süredir ekranlarda görünmeyen güzel oyuncu Cansu Dere (Asya), Kadın dizisinden ayrıldıktan sonra sessizliğe gömülen Caner Dindoruk (Volkan), Mucize Doktor kadrosundan çıkarılan Özge Özder (Derya) ve usta oyuncu Burak Sergen’in olduğu Sadakatsiz oyuncu kadrosu ve konusu ile sosyal medyanın da gündemi oldu. Evli olan ve eşi Volkan tarafından aldatılan Asya’nın intikam hikayesinin anlatıldığı dizi BBC Studios’un ‘Doctor Foster’ isimli dizisinin Türkiye uyarlaması.