Magazin

Sadakatsiz dizisi yeni bölümü bu akşam var mı? Açıklama geldi

Kanal D’nin sevilen dizisi Sadakatsiz ile ilgili flaş bir karar alındı. Dizinin oyuncuları Burak Sergen, Melis Sezen ve Alp Akar’ın koronavirüs testinin pozitif çıkmasının üzerine kötü haber geldi. Medyapım tarafından yapılan açıklamada, Sadakatsiz’in 21 Nisan bu akşamki yeni bölümünün ekrana gelmeyeceği duyuruldu. Öte yandan maalesef Haluk karakterine hayat veren Bursak Sergen’in yoğun bakımda tedavisi devam ediyor.

SADAKATSİZ’İN BU AKŞAM YENİ BÖLÜM NEDEN YOK?

Medyapım’ın açıklamasında ”Yapılan testlerde tüm set ekibimizin ve oyuncularımızın sonuçları negatif çıkmıştır. Değerli oyuncumuz Melis Sezen evde istirahat etmekte, kıymetli oyuncumuz Burak Sergen’in ise hastanede tedavisi devam etmektedir. 28 Nisan Çarşamba günü yeni bölümümüzde görüşmek üzere…” ifadelerini kullandı.

BURAK SERGEN’İN SON DURUMU NASIL?

Sadakatsiz dizisi ile ilgili ilk kötü haber, Derin’in babası Haluk Güçlü’yü canlandıran Burak Sergen’den geldi. Burak Sergen, 11 Nisan Pazartesi günü evinde fenalaştı ve hastaneye kaldırıldı. Yakalandığı koronavirüse bağlı akciğer enfeksiyonu ve solunum sıkıntısı yaşadığı belirlenen 60 yaşındaki Sergen, yoğun bakımda tedavi görüyor. Maalesef durumu ciddiyetini koruyor. Herkes Burak Sergen’den gelecek olan iyi haberi beklerken bir kötü haber de Melis Sezen’den ve çocuk oyuncu Alp Akar’dan geldi. Melis Sezen ve çocuk oyuncu Alp Akar’ın korona virüsü testi de pozitif çıktı. İki oyuncu da şu sıralar evlerinde ve hastalığı daha hafif bir şekilde atlatıyorlar.