Kültür Sanat

Sadakatsiz Dizisi 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sadakatsiz son bölümde neler oldu?

Kanal D’nin iddialı dizisi Sadakatsiz her bölümü ile seyirciyi ekranlara kitliyor. 7. Bölümü yayınlanan dizinin 8. Bölümü için araştırmalar şimdiden başladı. Dizinin sevenleri, “Sadakatsiz Dizisi 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?” sorusunun cevabını internet sayfası üzerinden araştırıyorlar. Peki, 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sadakatsiz son bölümde neler oldu?

Sadakatsiz dizisi sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor. Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un rol aldığı dizinin yeni fragmanı için şimdiden araştırmalar başladı. Volkan ve Asya arasında yeni bölümde neler yaşanacak? Sadakatsiz dizisinin 8. Bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Sadakatsiz 7. Bölümde neler oldu?

Sadakatsiz 18 Kasım Çarşamba yayınlanan son bölümde Volkan, Asya’ya karşı kozlarını kullanmaya başlıyor. Oğlunun velayetini alabilmek için Asya’yı geçmişinden vuran Volkan nasıl bir hamle yapacak?

Tüm dengeleri değiştiren yüzleşmenin ardından Asya kendini beklemediği bir çıkmaz içinde bulur. Ailesi ile kopma noktasına gelen Derin, Volkan’a sığınırken, işiyle ilgili yaşadığı sorunlar Volkan’ı tümüyle köşeye sıkıştırmıştır. İki tarafın da var gücüyle saldırdığı bu savaştan kimin galip çıkacağı bilinmezken, Asya ve Volkan’ın birbirlerinde açtıkları yaralar her bir darbede daha da derinleşmektedir.

Peki bu mücadelede Asya, tek başına mı savaşacak yoksa yanında bu defa birilerini mi alacak? Ali, babasının ihanetini öğrenecek mi?

Sadakatsiz oyuncuları kimlerdir?

Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Eren Vurdem, Yeliz Kuvancı, Olcay Yusufoğlu, Nazlı Bulum, Gözde Sena Altuner, Emir Tarık Tekin, Alp Akar, Özge Özder, Burak Sergen