Magazin

Sabahın Sultanı Seda Sayan geri dönüyor; fragman yayınlandı, her şey hazır! Bu sezonun çiftleri çok konuşulacak…

Farklı bir format ile yayın yapması nedeniyle gündüz kuşağına damgasını vuran Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, yeni sezon için geri sayıma başladı. Yayınladığı fragmanda programın fenomen çiftleri Havvanur ve Murat ile Emre ve Nurgül’ün ilişkilerini konu alarak sezona başlayacağının sinyallerini veren Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, bir kez daha Star TV dedi.

SEDA SAYAN BU YIL DA STAR TV’DE

Geçtiğimiz sezon Kanal D ekranlarından Star TV ekranlarına transfer olan Seda Sayan, tanık arama formatına sahip Sabahın Sultanı Seda Sayan programına başlamıştı. Kısa süre içerisinde programı eğlenceli bir gündüz kuşağına dönüştüren Seda Sayan, hemen ardından yeni formatına bir yenilik daha ekledi ve evlenmek isteyip de çeşitli nedenler ile evlenemeyen çiftleri konuk etmeye başladı. Son hali ile reytingleri altüst etmeyi başaran Sabahın Sultanı Seda Sayan programı, bu sene de Star TV aracılığıyla ekranlara geri döneceğini duyurdu.

SABAHIN SULTANI SEDA SAYAN’IN YENİ SEZON TARİHİ ARTIK BELLİ

Geçtiğimiz gün fragmanı yayınlanan Sabahın Sultanı Seda Sayan programının yeni sezon tarihi belli oldu. Yeni sezonda birbirinden iddialı çiftleri ile Star TV ekranlarındaki yerini alacak olan Sabahın Sultanı Seda Sayan programının fragmanı sonrasında programın 29 Ağustos 2022 Pazartesi günü itibariyle yayın hayatına başlayacağı öğrenildi.

SEDA SAYAN, YENİ SEZONU PROGRAMIN FENOMEN ÇİFTLERİ İLE AÇACAK

Yeni sezon fragmanında Havvanur ve Murat çifti için, “Kına törenleri yapılan Havvanur ve Murat nikah için aile onayı alabildi mi?” ve “Murat’tan çocuğum var” diyen Başak’ın iddiaları doğru mu?” sorularını soran Sabahın Sultanı Seda Sayan, Emre ve Nurgül çifti için ise, “Suların bir türlü durulmadığı Emre ve Nurgül aşkında neler oluyor?” ve “Aileler bir araya gelebildi mi?” sorularını sordu. Sezona fenomen çiftleri ile başlayacak olan Sabahın Sultanı Seda Sayan, geri sayıma geçti.