GenelGündem

Rize Valisi canlı yayında AKP il başkanından alenen hediye istedi!

Bir Vali düşünün! En büyük Mülki Amir olduğu İl’de AKP il başkanından hediye olarak UMRE seyahati istesin. Rize Valisi Kemal Çeber, AKP İl Başkanı'ndan hediye olarak umre ziyareti istedi! Rize Valisinin canlı yayında alenen bir siyasi partinin il başkanından hediye istemesi ve hediye olarak da Umre ziyareti istemesi tepkilere neden oldu!

Rize Valisi Çeber, canlı yayına mesaj göndererek AKP Rize İl Başkanı Alim’in kendisine ‘Umre ziyareti’ hediye etmesini istedi! Bir Valinin siyasi bir partinin il başkanından canlı yayında alenen hediye istemesi sosyal medyada büyük tepkilere neden olurken, Rize valisinin mülki amir olduğu bir ilde, bir kişiden hediye istemesi tartışma yarattı!..

HEDİYE TALEBİNİ MESAJLA GÖNDERDİ

Rize Valisi Çeper, canlı yayın sunucu aracılığı ile AKP Rize İl Başkanı İshak Alim’e iletilmek üzere, hediye talebi içeren bir mesaj gönderdi. Valinin mesajında şu ifadeler geçti;

ALENEN HEDİYE İSTEDİ

‘’Sayın başkanımızdan artık pandemi bittikten sonra bir hediye bekliyorum. Mesela bir Umre seyahati olabilir. Rizeliler de şahit olsun diye bu ortamda konuşmak istedim’’ dedi. Valinin bu hediye talebi karşılığında Alim ise karşılık olarak şu ifadeleri kullandı;

“BİZ DE YEMEK SÖZÜNÜ HATIRLATALIM”

AKP İl Başkanı Alim ise isteğe, “Tamam, olabilir, çok güzel. Sayın valimizin de, Rize’deki bütün siyasi parti il başkanlarını ağırlama sözü vardı. Onu da hatırlatalım” diye cevap verdi.

Canlı yayında umre ziyareti hediyesi isteyen Rize Valisi Çeper daha öncede 1 milyon 700 bin TL’lik makam aracı ile gündeme gelmişti.

Rize Valisi Çeber’in makam aracı