Spor

Rıdvan Dilmen açıkladı! Galatasaray’dan ayrılacak 3 isim

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen Galatasaray’da Fatih Terim’in daha önce ima ettiği ve gözden çıkarılan 3 futbolcuyu açıkladı. Terim’in açıklamalarını ‘tehlikeli ‘ olarak nitelendiren Rıdvan Dilmen söz konusu futbolcular için ” Demek biz gideceğiz diyorlardır” ifadelerini kullandı.

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Kayserispor-Galatasaray maçının ardından teknik adam Fatih Terim’in işaret etiği 3 futbolcuyu açıkladı. Fatih Terim’in 1 Ocak açıklamalarını tehlikeli olarak nitelendiren Dilmen’den o 3 futbolcu.

1 SOFİANE FEGHOULI

Cimbomda uzun süredir sorun yaşayan Feghouli, St. Johnstone maçında harika bir performan sağlasada devamlılığı gelmedi. Fatih Terim yüksek maliyetle cimboma yük olan Feghouli’yi gözden çıkardı.

2 MBAYE DİAGNE

Disiplinsiz tavırlarıyla sos medya hesaplarından paylaşımlarda bulunan Diagne’de gidecek isimlerden biri. Terim Diagne için gelecek teklifleri değerlendirecek.

3 RYAN BABEL

Galatasaraylı taraftarın illallah ettiği Babel, Fatih Terim’in bir çok şans tanımasına rağmen bu fırsatları değerlendiremedi. Galatasaray’da sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Babel’i devre arasında elinden çıkarmayı planlıyor.