Magazin

Reyting Rekorlarını Alt Üst Eden Dizi Sezon Finali Yaptı! Üç Kız Kardeş Oyuncularının Yaptığı O Paylaşım Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Yayınlandığı günden beri Kanal D ekranlarının en sevilen yapımlarından biri haline gelen Üç Kız Kardeş dizisi, bu senenin en hızlı çıkış yapan yapımları arasında yerini aldı. Şubat ayından bu yana her hafta salı günleri yayınlanan dizi, kısa süre içerisinde hızla yükseldi ve Salı günlerinin izlenme oranları en yüksek dizisi olmayı başardı.

Somer ile Türkan’ın Aşkı İzlenme Rekorları Kırdı!

Acıklı hikayesi ile sevenleri ekran başına kilitleyen Üç Kız Kardeş dizisi, Somer ile Türkan’ın yaşadığı aşkı konu alıyor. Özgü Kaya ve Berker Güven’in canlandırdığı aşıklar, çok kısa sürede izleyicinin gönlünde taht kurdu. İki oyuncunun birbirleri ile uyumlu performansı, reytinglere de yansıdı.

Sürükleyici konusu kadar zengin oyuncu kadrosu ile de dikkat çeken Üç Kız Kardeş dizisinnde İclal Aydın, Özgü Kaya, Reha Özcan, Berker Güven, Melisa Berberoğlu ve Almila Ada yer alıyor. Kanal D ekranlarının sevilen dizisi, başarılı geçen sezonun ardından geçtiğimiz salı günü 16. Bölümünü yayınladı ve sezon arasına gitti. Üç Kız Kardeş dizisinin geçtiğimiz salı günü yayınlanan sezon finali, günün izlenme oranları en yüksek olan yapımı oldu.

Yeni Sezona Kadar En Çok Özlenecek Dizi Belli Oldu!

Somer ile Türkan’ın aşkına can veren Özgü Kaya ve Berker Güven ikilisi, dizinin final yapmasının ardından peşi sıra sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yaptılar. Dizi severlerin sevgilisi haline gelen ikilinin bu paylaşımları takipçileri tarafından yoğun ilgi gördü.

İkilinin paylaşım yapmasının ardından, hayranları yapılan bu paylaşımları kısa süre içerisinde yorum ve beğeni yağmuruna tuttu. Yapılan yorumlar, iki ismin kısa süre içerisinde ne kadar çok sevildiğini kanıtlar nitelikte oldu. Yapılan yorumlarda iki ismin çok özleneceği yer aldı.