Magazin

Reyting Oranları Hüsran ile Sonuçlandı! Sosyal Medyada İsyan Bayrakları Çekildi!

Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan ‘Seversin’ dizisi dördüncü bölümünü yayınladı. Yaz sezonundan hemen önce yaptıkları tanıtımlar ile büyük beklentiler yaratan romantik komedi türündeki yapım, ilk dört bölümü ile istenen reyting oranlarına yaklaşamadı bile. Dizinin hayranları sosyal medyada isyan bayrakları çekti. Ayrıntılar haberimizde…

Burak Yörük ve İlayda Alişan’ın başrollerini paylaştığı ‘Seversin’ dizisi, eğlenceli bölümlerine dördüncüsünü ekledi. İlk dört bölümünü yaz aylarında izleyicinin beğenisine sunan Seversin, hayranları tarafından oldukça beğenilse de bu beğeniler reyting oranlarına yansımadı.

Reyting Sıralaması Beklentilerin Altında Kaldı

22 Haziran akşamı yayınlanan dördüncü bölüm hem beklentilerin hem de ortalamaların çok altında kaldı. Seversin dizisinin reyting sıralamaları; tüm kişiler kategorisi ve ABC1 kategorisinde altıncı sırada oldu. AB grubunda nitekim daha başarılı bir performans gösteren dizi, beşinci sırada kendine yer buldu.

Dizinin izlenme oranlarında gösterdiği performans, hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı. Reyting oranlarının açıklanmasının ardından sosyal medya sallandı. Seversin dizisinin hayranları, izlenme oranlarının dizinin başarısını yansıtmadığını ifade etti. Reyting sıralamasını şaka zanneden Seversin dizisinin hayranları, dizinin çok daha yüksek sıralarda olması gerektiğini savundu. 

Tolga ile Asya’nın Eğlenceli İlişkisi Ekranlara Yansıyor

Yapımcılığını Kanal D İç Yapımların üstlendiği Seversin dizisi, her çarşamba yeni bölümleri ile Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Yaz ekranlarının en gözde türü olan romantik komedi türünden bir yapım olan Seversin, birbirinden eğlenceli bölümler ile çarşamba akşamlarına neşe katıyor.

Dizinin başrollerinden birini üstlenen İlayda Alişan Asya karakterini canlandırırken, diğer başrol oyuncusu olan Burak Yörük ise Tolga isimli karaktere can veriyor. Asya ile Tolga arasındaki gerginlik yavaş yavaş etkisini kaybetse de Tolga’nın Asya’nın güvenini kazanması o kadar kolay olmayacak.