Ekonomi

Renault’tan mesleklere özel nisan ayı kampanyası: Avukatlar, veterinerler ve mimarlar 4 bin TL indirim ile araç sahibi olabilecek!

Geride bıraktığımız yılın son aylarında döviz kurlarında gözlenen ani yükseliş, araç fiyatlarına da yansıdı. Hem ikinci el araç modellerine hem de sıfır kilometre araç modellerine yapılan yüksek oranlı zamlar, araç sahibi olmayı planlayan vatandaşları hayal kırıklığına uğrattı. Alınan ekonomik model kararları ve yapılan piyasa müdahaleleri sonucunda bir süreliğine gerilemeyi başaran piyasalar araç fiyatlarına indirim yapılacağını düşündürtse de yeni dönemde koronavirüs salgınına bağlı olarak ortaya çıkan çip krizi ve piyasaların dalgalı hareketlerinin devam etmesi, araç fiyatlarına indirim yerine tekrar zam yapılmasına yol açtı.

Otomotiv sektörünü etkileyen bu gelişmelerden sonra bütçesine uygun araç sahibi olmanın yollarını arayan ve bu noktada desteğe de ihtiyacı olan vatandaşlar, üretici firmaların kampanyalarını araştırmaya başladılar. Bu noktada nisan ayı içerisinde birbirinden farklı kampanyalar geliştirdiğini duyuran Renault, vatandaşların yüzlerinin bir nebze de olsa gülmesini sağladı.

Binek Araçlara 75 Bin TL’lik Destek!

Renault’un nisan ayı için özel olarak geliştirmiş olduğu araç kampanyasına göre binek araç almak isteyen ve desteğe ihtiyacı olan vatandaşlara, 75 bin TL’ye kadar nakit desteğinin verileceği bilgisi kaydedildi. Firma söz konusu kredi kampanyasının faiz oranını yüzde 0,99 ve azami vade sayısını 12 ay olarak belirledi.

100 Bin TL’lik Ticari Araç Desteği!

Renault’un nisan ayı için özel olarak geliştirmiş olduğu bir diğer kampanya ise ticari araçlar için oldu. Firma, belirlemiş olduğu ticari araç modellerini satın almak isteyen vatandaşlara 100 bin TL, yüzde 0,99 faiz oranı ve 12 vade verileri karşılığında hizmet sunacağını bildirdi. Söz konusu araç modelleri şu şekilde belirlendi:

  • Yeni Express Combi
  • Yeni Express Van
  • Trafic Panelvan
  • Trafic Multix
  • Master Kamyonet
  • Master Panelvan

Avukat, Mimar ve Veterinerlere Ek İndirim Kampanyası!

Renault tarafından yapılan açıklamaya göre avukat, veteriner ve mimarlara, yukarıda belirtilmiş olan kampanyalara ek olarak 4 bin TL tutarında indirim yapılacağı bilgisi kaydedildi.