Ekonomi

Renault’tan büyük kampanya: Megan Sedan model 9 Mayıs’a kadar 241 bin 500 TL!

Geride bıraktığımız yılın son aylarında döviz kurlarında ve altın piyasasında yaşanan olumsuz gelişmeler, otomotiv sektöründe etkilerini göstermeye devam ediyor. Ek olarak yeni yıla girilmesi ile birlikte koronavirüs salgınına bağlı olarak çıkan çip krizi de sektörün hem yeni hem de ikinci el araç modellerine yüksek oranlı zamlar yapmasına sebep oldu.

Son dönemlerde otomotiv sektörüne direkt olarak etki eden olayların yaşanması sonucunda kendi aracının sahibi olmak için birikim yapan vatandaşlar ek bir destek ararken, Renault’tan mayıs ayı müjdesi geldi. Üretici firma, 9 Mayıs tarihine kadar geçerli olan 3 kampanyasının ayrıntılarını kamuoyu ile paylaştı.

Yüzde 0,99 Faiz Oranlı Kredi Fırsatı!

Hem ülkemizde hem de diğer dünya ülkelerinde en çok tercih edilen otomotiv firmalarından birisi olan Renault, bu sene de kendinden söz ettirmeyi başarıyor. Araçlarının tasarımları ile olduğu kadar performansları ile de dikkat çeken firma, yeni dönemde artan araç fiyatlarına savaş açarak yeni bir kampanya geliştirdiğini açıkladı.

Renault tarafından yapılmış olan resmi açıklamaya göre 9 Mayıs tarihine kadar 2021- 2022 model binek araç satın almak isteyen vatandaşlara, yüzde 0,99 faiz oranı ve 12 ay vade karşılığında 75 bin TL’ye kadar kredi kullandırılacak.

Megan Sedan’a ÖTV İndirimi!

Renault tarafından düzenlenen ikinci kampanya ise ÖTV muafiyetinden yararlanma hakkı olan vatandaşları kapsıyor. Firma, Megan Seda modelin ÖTV indiriminden faydalanılarak satın alınabileceğini ve fiyatının 241 bin 500 TL’den başladığını bildirdi.

Takas İndirimi Fırsatı!

Renault’un son kampanyası ise takas durumu ile ilgili olarak karşımıza çıkıyor. Firma tarafından yapılan açıklamaya göre vatandaşlara takas başlığı altında 3 bin TL’lik indirim yapılacak.