Ekonomi

Renault Yeni Clio alımlarında 20 bin lira indirim fırsatı! Aralık ayı otomobil kampanyaları

Renault sıfır otomobil kampanyaları yıl sonuna kadar devam edecek. Renault’un kurumsal internet sitesi üzerinden yeni bir kampanya duyuruldu ve bu kampanya ile Yeni Clio modeller için 20 bin liraya varan indirim fırsatı bulunduğu ifade edildi.

20 BİN LİRAYA VARAN İNDİRİM 

Bu kampanya kapsamında sınırlı sayıdaki tüm Yeni Clio modellerde 20 bin liraya varan indirim fırsatının bulunduğu indirim tutarının seçilen versiyona göre farklılık gösterebileceği vurgulandı.

Renault tarafından bu kampanya hakkında yapılan açıklamada “İlgili kampanya, Renault Finans’tan kullanılacak kredi ile birlikte Renault Kasko, Maxxi Warranty (Uzatılmış Garanti) ve Maxxi Koruma (Kredi Koruma Sigortası) ürünlerinin satın alınması durumunda geçerli olacaktır. Finansman kampanyaları anlaşmalı finans kuruluşunun şartlarına bağlıdır.” ifadelerine yer verildi.

KAMPANYA 31 ARALIK’TA BİTİYOR

Yeni Clio’nun karma CO2 salımı 94 – 121 g/km; yakıt tüketimi 3,6 – 5,3 l/100km aralığında olduğu belirtilen açıklamada model üzerinde gösterilen aksesuarlar farklılık gösterebileceği kampanyanın stoklarla sınırlı ve 31 Aralık 2020 tarihinde sona ereceği ve katılımcı yetkili satıcılarda geçerli olduğu bildirildi.

MAİS, kampanya bitiş tarihini ve kapsamını değiştirme hakkını saklı tuttuğu da özellikle belirtilmiştir.

Bu kampanyanın detayları için TIKLAYIN.