Gündem

Rekor Nafaka Kullanılmaya Başlandı! Amazon Hisseleri Nakite Dönüyor

Jeff Bezos ile 25 yıllık evliliğini rekor nafaka alarak bitiren MacKenzie Tuttle, boşanmadan elde ettiği Amazon hisselerini nakite çevirmeye başladı. Rekor nafaka karşılığında gerçekleşen boşanmanın ardından başlayan süreçte MacKenzie, hisselerini nakite çevirmek için hareke geçti. MacKenzie, ilk adım olarak 350 milyon dolarlık hisse sattı. 

Amazon’un kurucusu ve Washington Post’un sahibi Jeff Bezos (55) ve MacKenzie Tuttle (49) tamamlanan boşanma süreçlerinden sonra yeni bir dönem başladı. Forbes’un haberine göre; 36 milyar dolar değerinde yüzde 4’lük Amazon hissesini nafaka olarak alan MacKenzie, hisselerini nakite çevirmek için hareke geçti. MacKenzie, ilk adım olarak 350 milyon dolarlık hisse sattı. 

DÜNYANIN EN ZENGİN 3 KADINI

Forbes verilerine göre Mackenzie boşanma tazminatıyla dünyanın en zengin kadınları arasında ilk beşe girmişti. Dünyanın en zenginleri listesinde ilk üçte olan Jeff Bezos’un serveti 131 milyar dolar.
MacKenzie Tuttle’ın aldığı nafakat Bahreyn’in milli gelirine eşit. Estonya’dan Kıbrıs’a 80 ülkenin milli gelirinden ise fazla olma özelliği taşıyor.

Bir yanıt yazın