Kamu

Ray Sigorta Hasar Dosya Sorgulama Nasıl Yapılır?

Ray Sigorta hasar dosya sorgulama nasıl yapılır? Ray Sigorta hasar dosya sorgulama işlemini nasıl yapacağınız; online işlemlerden nasıl faydalanacağınız, kasko imkanları, hasar bildirimi ve çok daha fazlasını yazımızdan öğrenebilirsiniz.

Ray Sigorta Hasar Dosya Sorgulama Nasıl Yapılır?

Ray Sigorta evrakı inceleme hizmeti Ray Sigorta’nın internet sitesi üzerinden yapılmakta olup Online İşlemler menüsünün altında yer almaktadır. Ray Sigorta sorgulaması için:

* Ray Sigorta’nın internet sitesi ‘’https://www.raysigorta.com.tr/’’ye girin.
* Ekranın üstünde bulunan Online İşlemler’e tıklayarak Online İşlemler menüsüne gidin.
* Online İşlemler menüsüne giriş yaptıktan sonra ekranın sol tarafında bulunan ‘’Hasar Sorgulama’’ seçeneğine tıklayın.
* T.C. Kimlik Numaranızı ve dosya numarasını girin.
* Formun en altında yer alan reCAPTCHA kimlik doğrulayıcısını kullanın.
Bu adımları takip ederek Ray Sigorta hasar dosya sorgulama işlemini tamamlayabilirsiniz.

Ray Sigorta Online İşlemler

Ray Sigorta hasar dosya internet işlemleri müşterilerin şubeye gitmelerine gerek kalmadan sigortalarına dair işlemleri gerçekleştirmelerini, poliçelerine dair bilgi edinmelerini ve Ray Sigorta’dan gelecek teklifleri değerlendirmelerini sağlar. Ray Sigorta Online İşlemler menüsü:
* Poliçe sorgulama
* Hasar dosya sorgulama
* Acente bilgileri
* Anlaşmalı sağlık kuruluşları
* Anlaşmalı oto servisleri
* Anlaşmalı oto cam servisleri
Gibi bireysel müşterileri ilgilendiren tüm işlemlerin internet üzerinden pratik bir şekilde yapılmasını sağlar. Bireysel müşterilerin yanı sıra iş ortakları için düzenlenen sekmede oto servisleri, eksper ve tedarikçi gibi Ray Sigorta adına işlem yapan servislerin de işlemlerine yardımcı olur.

Ray Sigorta Hasar Anında

Ray Sigorta kaza durumunda ve daha sonrasında yapılması gereken şeyleri müşteri mağduriyetini engellemek için internet siteleri üzerinde detaylıca açıklamıştır. egehaber.com Herhangi bir hasar anında ilk olarak 444 7 729 numaralı Ray Sigorta Müşteri İletişim Merkezi aranmalı, kazanın durumuna göre acil yardım talep edilmeli ve hasar ihbarında bulunulmalıdır.

Ray Sigorta Hasar Bildirimi

Ray Sigorta hasar girdisi oluşturmak için 444 7 729 numaralı Ray Sigorta Müşteri İletişim Merkezi aranmalıdır. Hasar ihbarında bulunmak için:
* Poliçe numarası
* T.C. Kimlik veya Vergi Numarası
* Hasar tarihi
* Tahmini hasar miktarı
* Sigortalının veya irtibat kurulması istenen kişinin telefonu
* Ekspertiz yapılacak yerin adresi ve iletişime geçilecek kişinin telefonu
Gibi bilgiler müşteriden istenir. Bunların yanı sıra istenebilecek ek bilgiler ve müşterinin Ray Sigorta Online İşlemler üzerinden Ray Sigorta hasar dosya takibi yapabilmesi için gerekli dosya takip numarası Ray Sigorta Müşteri Hizmetleri tarafından müşterilere bildirilir. Müşteriye bildirilen dosya takip numarası not edilmelidir.

Ray Sigorta Kasko Sigortası

Ray Sigorta kasko poliçesi sunduğu imkanlar ile müşterilerini çarpma, çarpışma, yanma, araç sahibinin iradesi dışında yaşanabilecek herhangi bir karışıklık hali, grev, eylem, terör saldırısı, doğal afet, anahtar kaybı, anahtar ile aracın çalınması gibi birçok ihtimale karşı koruma altına alır. Tüm bunlara ek olarak mesleklere özel indirimler, aracın satılması durumunda değerini korumasını sağlayan paket içerikleri, aracın başına kasko sigortasında belirlenen haller dahilinde bir şey gelmesi durumunda geçerli ikame araç hizmeti gibi servisler sunarak müşterilerine yardımcı olur.

Ray Sigorta Kadınlara Özel Kasko

Ray Sigorta erine yöneliktir. Bu paket normal Ray Sigorta kasko paketlerinden farklı olarak kaza sonrasında kullanıma açık farklı bir Ray Sigorta İletişim Numarasına, kaza sonrası araçsız kalmanızı önleyecek taksi hizmetine; hasarlı aracın kaza tespit tutanağının doldurulması, aracınızın servise götürülmesi ve ikame aracınızın teslimi noktasında size yardımcı olacak bir vale hizmetine sahiptir. Tüm bunların yanı sıra kazadan sonra size gerekecek Ray Sigorta hasar dosya sorgulama işlemleri için gerekli belgeleri Ray Sigorta İletişim Hattı’ndan hemen alabilirsiniz.

Kaynak: egehaber.com