Ekonomi

QNB Finansbank’tan devrim niteliğinde satılık dükkan ilanı! Ankara’nın göbeğinde 185 bin TL’den iş yeri satışı başladı!

Ekonomi piyasalarında kayda geçen yukarı yönlü hareketler sebebi ile artan hammadde fiyatları hem sıfır hem de ikinci el gayrimenkullerin fahiş rakamlardan satışa sunulmasına sebep oldu. Yeni dönemde de zamlanmaya devam eden gayrimenkul fiyatları hem tüketicileri hem de yatırımcıları zor durumda bıraktı.

Aralık ayında kısa bir süreliğine kontrol altına alınan ekonomi piyasaları ile birlikte gayrimenkul fiyatlarının da gerileyeceğini düşünen vatandaşlar, 2022 yılına girilmesi ile birlikte ortaya çıkan dalgalı hareketler sonucunda hüsrana uğradı. Artan gayrimenkul fiyatları karşısında mal sahibi olma hayallerini ertelemek durumunda kalan vatandaşların yardımlarına ise QNB Finansbank yetişti.

Bankacılık sektörünün önde gelen isimlerinden olan QNB Finansbank, elinde bulunan icralık gayrimenkullerin düşük fiyatlı satışları için Intengo isimli yasal e- ihale platformu ile anlaşmaya vardığını bildirdi. Banka, söz konusu ihale platformu üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini belirtti.

QNB FİNANSBANK ANKARA İHALESİ

QNB Finansbank icralık gayrimenkul satışı gerçekleştirmek amacı ile iş birliği yapmış olduğu Intengo platformu üzerinden yeni bir ihale düzenlediğini duyurdu. Yeni ihalesi kapsamında Ankara- Polatlı Soytürk İşhanı’nda bulunan icralık bir ofisi satışa çıkardığını belirten QNB Finansbank, icralık ofisin toplam kullanım alanını 64 metrekare olarak açıkladı.

QNB FİNANSBANK ANKARA İHALESİNİN AYRINTILARI

Intengo üzerinden icralık ofis ihalesi düzenleyen QNB Finansbank, tam hisse ile satışta olan ofis için sunulabilecek olan minimum fiyat teklifini 185 bin TL olarak duyurdu. Banka ihale kapsamında fiyat teklifi verebilmek için yatırılması gereken ihale katılım bedelini ise 9 bin 250 TL olarak açıkladı.

QNB FİNANSBANK ANKARA İHALESİ BAŞVURUSU

QNB Finansbank tarafından satışa sunulmuş olan icralık ofis için fiyat teklifi vermek isteyen vatandaşların, Intengo üzerinden kayıt oluşturmaları ve platformun belirttiği hesap numarasına 9 bin 250 TL’lik ihale katılım bedelini yatırmaları gerekmektedir.