EkonomiKamu

QNB Finansbank’tan bayram kredisi fırsatı: Faizler düşürüldü! 3 ay geri ödemesiz…

Acil nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için kredi fırsatı sunuldu. QNB Finansbank harekete geçti. Banka, bayrama özel ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu. Buna göre, bayrama özel ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde 1,39 olarak belirlendi. 3 ay geri ödeme yok. 10 bin TL olarak kullanılan bayram kredilerinde 36 ay vade seçeneği ile aylık taksitler 371 TL oluyor.

Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla acil paraya ihtiyacı olan vatandaşlar bankaların kredi kampanyalarını ve faiz oranlarının ne kadar olduğunu merak ediyor. Uygun şartlarda ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen kişiler faizi düşük bankaları araştırıyor.

BAYRAMA ÖZEL İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURULARI İNTERNETTEN

Kredi kullanacaklar için QNB Finansbank bayrama özel 3 ay geri ödemesiz ihtiyaç kredisi fırsatı sunuyor. Acil nakit ihtiyaçların karşılanması için kullanılabilecek avatanjlı koşullarda sunulan krediden başvuran herkes yararlanabilecek. Başvurular internet üzerinden yapılabiliyor.

3 AY GERİ ÖDEME YOK

Nakit ihtiyacı olanlar Finansbank ihtiyaç kredisini kullanabiliyorlar. Kredi kullananlar 3 ay boyunca herhangi bir ödeme yapmıyor. Bayram kredisinde faiz oranları yüzde 1,39’dan başlıyor.

10 bin TL olarak kullanılan bayram kredilerinde 36 ay vade seçeneği ile aylık taksitler 371 TL oluyor.