Kamu

QNB Finansbank’tan müşterilerini sevindirecek duyuru: 100 TL hediye ediliyor!

QNB Finansbank müşterilerini sevindirecek bir kampanya duyurusunda bulunuldu. Banka tarafından yapılan yazılı açıklama ile Cep Şubesi, İnternet Şubesi veya ATM’leri üzerinden QNB Finansbank vadesiz hesaplarından verilecek fatura ödeme talimatlarında 100 TL ParaPuan hediye edilecek. Kampanyaya en geç 31 Mayıs tarihine kadar başvurulabilecek.

QNB Finansbank 1 Nisan tarihinde sürpriz bir kampanya başlattı. Banka 2 adet fatura ödeme talimatı için 50 TL, 3 adet talimat için 75 TL ve 4 adet ve üzeri talimatlarınız için 100 TL ParaPuan hediye edileceğini bildirdi. Kampanyadan faydalanmak isteyenlerin 31 Mayıs 2021 tarihine kadar başvuruda bulunması gerekiyor.

Fatura ödeme talimatı kampanyası

Kampanya süresi içerisinde iptal edilip yeniden verilen talimatlardan ödül kazanılamaz.

Ödül kazanımı için talimat verilen faturanın 30 Haziran 2021 tarihine kadar en az 1 kez otomatik olarak ödenmesi gerekir. Verilen talimatların 30 Kasım 2021 tarihine kadar açık olması gerekmektedir. Bu tarihe kadar talimatların iptal edilmesi durumunda verilen ParaPuan ödülü geri alınacaktır. ParaPuan’ın kullanılmış olması durumunda kullanılan puan tutarı vadesiz hesabınıza borç olarak kaydedilecektir.

Ödeme tarihinizde hesap bakiyeniz yetersiz olduğunda fatura ödeme işlemi gerçekleşmeyecektir. Talimatlı Ek Hesap limitiniz mevcut ise ödemeniz güncel faiz oranıyla bu limitinizden karşılanacaktır.

Verilen talimatlar için kazanılan ParaPuan’lar 1-6 Temmuz 2021 tarihlerinde CardFinans Nakit Kartınıza yüklenecektir. CardFinans Nakit kartı yok ise ParaPuan yüklenemeyecektir.

Kazanılan ParaPuan’ların kullanım süresi 25 gün olup, bu süre sonunda kullanılmayan ParaPuan’lar geri alınacaktır.
Sadece Bireysel Cep Şubesi, İnternet Şubesi ya da ATM’ler üzerinden verilen otomatik fatura ödeme talimatları kampanya kapsamına dahil edilecektir.

Her müşteri kampanyadan sadece bir defa yararlanabilir ve toplamda en fazla 100 TL değerinde ParaPuan kazanabilir.

ParaPuan kampanyasına dahil olan faturalar ile başka kampanyalara katılım gerçekleştirilemez.

Kampanyaya katılım için; FATURA yazıp 2273’e SMS göndermeniz ya da Cep Şube veya İnternet Şube kanallarında HEMEN KATIL butonuna tıklamanız gerekmektedir.