EkonomiGündem

QNB Finansbank Müşterilerine Açıklama: İnternet Hediye Edilecek

Bankaların kampanyalarından yararlanmak isteyen vatandaşlar, araştırma yapmaya devam ediyor. QNB Finans Bank müşterilerine yeni kampanyalarını duyurdu. İnternet ihtiyacı olan vatandaşlar, QNB Finansbank kampanyasından ücretsiz bir şekilde yararlanabilecek.

QNB Finansbank müşterilerine duyurdu. 2 adet otomatik ödeme talimatı veren müşterilerine bedava internet verecek. İnternet sahibi olmak isteyenlere QNB Finans Bank’tan kampanya! 2 GB internet verecek. Kampanya 31 Aralık tarihinde son bulacak.

QNB Finansbank Bedava İnternet Kampanyasının Detayları

Kampanya 1 Aralık – 31 Aralık 2021 tarihleri arasında QNB Finansbank Şubeleri, QNB Mobil, QNB Finansbank Çağrı Merkezi ve QNB Finansbank İnternet Şubesi’nden hesaptan veya kredi kartından verilen talimatlar için geçerlidir.

BIMcell, PTTcell, POcell, Teknosacell, Vestelcell gibi özel GPO tarifelerinde bulunan aboneler, data tarifelerinde bulunan aboneler ve kurumsal faturalı aboneler haricindeki tüm bireysel mobil faturalı aboneler kampanyadan faydalanabilecektir.

Bedava İnternet 30 Gün Geçerli Olacak

Kampanyadan yararlanılabilmesi için ilk kez Türk Telekom fatura ödeme talimatı verilmesi gerekmektedir.  Kampanyadan 30.06.2021 tarihi itibariyle ilk kez fatura ödeme talimatı veren müşteriler faydalanabilecektir. 30.06.2021 öncesinde ödeme talimatı vermiş olan müşteriler belirtilen tarih öncesinde talimatlarını iptal edip kampanya dönemi içerisinde yeniden talimat verseler dahi kampanyadan faydalanamayacaklardır. Kampanya geçerlilik süresi içerisinde otomatik ödeme talimatını iptal edip, tekrar otomatik ödeme talimatı veren müşteriler kampanyadan faydalanamayacaktır.

Kampanya kapsamında 30 gün geçerli 2 GB hediye cepten internet sunulacaktır.

Otomatik fatura ödeme talimatını başarılı bir şekilde verdiğiniz günün ertesi günü ilgili hatta SMS ile bilgilendirme yapılacak olup, bahsedilen bilgilendirme mesajının ardından kampanya kapsamında sunulan hediye aylık 2 GB internetten yararlanmaya başlayabilirsiniz.

Kampanya kapsamında sunulan aylık 2 GB hediye mobil internet hakkının geçerlilik süresi 30 gün olup, geçerlilik süresi içerisinde kullanılmayan haklar devretmeyip, silinecektir.

Kampanya kapsamında sunulan internet hakkının sona ermesinin ardından, ilgili hatta tanımlı başka bir data paketi ya da kampanya yoksa mevcut tarifesi üzerinden ücretlendirilir.

SMS ile kampanya kapsamında kalan hediye internet bilgisini öğrenmek için KALAN yazıp 5555’e SMS gönderilmesi gerekmektedir. Bu servis faturalı aboneler için 2 saat öncesine kadar olan kullanım bilgilerini içerir.

Her hat kampanyadan sadece bir kez faydalanabilecektir.

Hattı kısıtlanan ve / veya hat dondurma işlemi yapmış müşteriler kampanyadan faydalanamayacaklardır.

Kampanya kapsamında sunulan hizmetler üçüncü kişilere devredilemez, transfer edilemez.

Kampanyanın geçerli olduğu süre içerisinde hat iptali yapan, hattın iptal edilmesine sebebiyet veren, numarasını diğer operatörlere taşıyan ya da kampanya kapsamı dışındaki bir tarifeye geçiş yapan müşterilerimiz kampanyadan yararlanmaya devam edemeyecektir.

Faturalı hattınızdan faturasız hattınıza geçiş işlemlerinde faturalı hattınıza tanımlı hediye internet hakkınız son bulacaktır.