Ekonomi

QNB Finansbank müşterileri için önemli bir duyuruda bulundu!

QNB Finansbank bankada hesabı bulunan müşterileri için önemli bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamaya göre, çek yoğunluğu olan şubelerde çek kabul cihazını kullanarak kolayca çeklerini işleme aldırabilecek. Böylece müşteriler artık çeklerini güvenli, hızlı ve şubede sıra beklemeden işleme aldırabilmiş olacak.

Türkiye’de kamu ve özel bankalar müşterileri kendi şubelerine çekmek için çeşitli yenilikler yapıyorlar. Bu kapsamda QNB Finansbank çek müşterileri için düzenlemeye gitti. Banka QNB Finansbank şubelerinde tüm bireysel ve tüzel müşteriler, çek yoğunluğu olan şubelerde çek kabul cihazını kullanarak kolayca çeklerini işleme aldırabileceklerini açıkladı. Söz konusu uygulamanın TÜBİTAK Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı tarafından da destek aldığı öğrenildi. Yeni sistem ile QNB Finansbank müşterileri çeklerini güvenli, hızlı ve şubede sıra beklemeden işleme aldırabilmiş olacak.

Hangi illerde uygulanıyor?

QNB Finansbank’ın yaygınlaştırmayı düşündüğü uygulama şimdilik 10 ilde hayata geçirildi. Şimdilik uygulama İstanbul, İzmir, Ankara, Bursa, Adana, Konya, Gaziantep, Kahramanmaraş, Kayseri ve Mersin illerinde bulunan şubelerde başlatıldı.