Gündem

PTT ucuz gıda satacak mı?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu tarafından PTT’nin ucuz gıda satacağına dair iddialara açıklama getirildi. Bakan Karaismailoğlu, PTT’nin ucuz gıda satmak gibi bir görevi bulunmadığını söyledi.

Türkiye’de son günlerde PTT’deki gıda fiyatlarının tartışması yapılıyor. PTT’nin Ahlatlıbel Sosyal Tesisleri’nde gazetecilerle bir araya gelen Bakan Karaismailoğlu bu konuya ilişkin soruları yanıtladı.

Açıklamalarında PTT’de ucuz gıda satacağına dair iddialara ilişkin de konuşan Bakan Karaismailoğlu, PTT’nin ucuz gıda satmak gibi bir görevi bulunmadığını söyledi.

PTT AVM’nin ise diğer online alışveriş siteleri gibi çalıştığını belirten Bakan Karaismailoğlu, üreticilerin burada kendi sayfalarını açıp oradan satış da yapabildiğini bildirdi.

PTT kendi içerisinde reform sürecine geçiyor

Karaismailoğlu açıklamalarında, “PTT’yi özellikle kargo alanında önümüzdeki günlerde uluslararası prestijli bir marka haline getirmek için çalışmalarımız var. Amazon gibi olabilir. PTT kendi içerisinde bir reform süreci geçiriyor. Bitince önümüzdeki günlerde açıklama yaparız.” Dedi.