EkonomiGündem

PTT Para Dağıtıyor!Gelir Belgesine Gerek Yok!

PTT üzerinden ev hanımı olan kişilere, son dakika kampanyası duyuruldu. PTT Aktifbank ile anlaşma yaparak, ev hanımı olan ve gelir belgesi olmayan kişilere, 5000 TL nakit kampanyası yapıyor. 5000 TL’ye kadar nakit kampanyasından faydalanmak isteyenler, PTT şubeleri üzerinden başvuru yapabilir veya banka şubelerine gitmeden SMS ile internet üzerinden kredi kullanabilirler. SMS ile başvuru yapacak olan ev hanımlarına PTT bazı şartlara uygun olması durumunda başvuralar  kabul edilecek.Ekonomik sıkıntı içinde olan ve acil para ihtiyacı olan vatandaşların en çok başvuru yaptıkları kurumlardan birisi olan PTT, artık kredi de veriyor. PTT üzerinden ihtiyaç kredisi kullanmak isteyenler, PTT aktifbank aracılığı ile istedikleri limitlerde kredi notu düşük olsa bile onay alabiliyor. Nkolay kredi kampanyasına katılacak olan kişiler, PTT üzerinden 3 ay ertelemeli olarak alacağınız aktifbank nkolay kredi kampanyası için PTT şubelerine gitmeden de kredi alabileceksiniz.

5000 TL Nakit

PTT ev hanımı olan kişilerden de belirli şartlara uygun olması durumunda onay verecek. İhtiyaç kredisi alacak olan kişilere, PTT kredi notu 1200 ve üzerinde olması durumunda onay verir. Ev hanımı olmanız durumunda en fazla 5000 TL’ye kadar nakit alabilirsiniz. Almış olduğunuz 5000 TL nakit kredi, düzenli ödenirse, daha sonra daha yüksek limitlerde de banka üzerinden ihtiyacınız olduğu zaman kredi alabileceksiniz. Banka şartlarına uygun olan ve TC vatandaşı olan ev hanımları başvuralarını nasıl yapacak?İşte detaylar;

Şubeye gitmeden SMS ile başvuru kabul edilecek

Cep telefonunuzun mesaj kısmına girerek Kredi yazın boşluk bırakın ve TC KİMLİK numaranızı yazarak 30 50 numarasına mesaj olarak gönderin. Yaptığınız başvuru Aktifbank kredi başvurusu olacak. PTT üzerinden bu krediyi almak için onay aldığınızda, PTT şubelerine giderek kredi kullanabileceksiniz. PTT Aktifbank SMS ile kredi başvurusu yapan ve onay alan ev hanımları ise, ev adreslerinde de kredi kullanabilir. 5000 TL onay aldıysanız ve genel müdürlük aradığında krediyi evde kullanmak istiyorum derseniz, PTT şubelerine gitmeye gerek kalmadan sizlere kredi kullandırımı ev adresinizde yapılabilir.

İnternet sitesinden de başvuru yapılabiliyor

SMS ile başvuru haricinde banka internet sitesi üzerinden, kullanıyorsanız passolig mobil uygulaması üzerinden de kredi başvurusu yapabilirsiniz. PTT Aktifbank 5000 TL’ye kadar verdiği kredilerde, yüksek faiz oranları ile kredi veriyor. Güncel faiz oranlarını ve başvuru şartlarını banka resmi internet sitesi üzerinden de görüntüleyebileceksiniz.