Genel

Polisten inanılmaz operasyon! Kurye kılığına girdiler!

Suç ile mücadele kapsamında başarılı çalışmalar yürüten Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü herkesi şaşkına çeviren bir operasyon düzenledi.

Uzun süredir haklarında çıkan yakalama kararına rağmen yakalanamayan iki kişi için Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından filmleri aratmayacak bir operasyon düzenlendi. Yapılan sıkı takiple uzun süredir aranan R.E.(22) ele geçirildi. Uzun süredir aranan bir diğer isim olan T.I.(54) ise kurye kılığına giren Asayiş Büroya bağlı ekipler tarafından kıskıvrak yakalandı.

Yakalanan kişilerin suç kayıtları ise operasyonun önemini bir kez daha ortaya koydu. Kurye kılığına girilerek yakalanan suçlulardan biri olan R.E.’nin (22) hırsızlık, kasten yaralama, sahtecilik gibi çeşitli suçlardan 16 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunuyor.

Aynı operasyonda yakalanan bir diğer suçlu T.I. (54) ise kasten yaralama, yağma, uyuşturucu madde kullanmak ve satmak gibi 25 farklı suç kaydına sahip. Aynı zamanda T.I.’nın da kesinleşmiş 2 yıl hapis cezası olduğu edinilen bilgiler arasında.