EkonomiGenelGündem

Piyasa uzmanından sert uyarı geldi: Önümüzdeki aylarda fiyatları çok artacak!

Altın ve piyasaların genel durumu hakkında isabetli tahminleriyle gündemden düşmeyen Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş bu defa yatırımcılara net uyarılarda bulundu! Fahiş fiyat artışlarının olacağına dikkat çeken Memiş önümüzdeki aylara işaret etti.

Rantçıların yeni hedefini analiz eden Memiş şunları kaydetti:

“Sıra arsa ve toprak fiyatlarındaki ranta geldi. Önümüzdeki aylarda bunu konuşuyor olacağız. Ev almayan yatırımcıların nakit parası varsa Türkiye genelinde herhangi bir yerden toprak ya da arsa almanız gerekiyor. Çünkü ciddi bir talep artışı olacak. Emlak üretmek için araziye ihtiyaç var. Arsa talebinde büyük artış olacak. Tahminimce yeni imarlar yapılacak. Bu yeni imarlarla birlikte arsa fiyatlarında da ciddi bir rant, fahiş artışlar bekliyorum.”

FİYATLAR BÜYÜK ARTACAK

“Özellikle önümüzdeki aydan itibaren yıl sonuna kadar arsa fiyatlarındaki fahiş artışlar konuşulacak. Önümüzdeki yıl özellikle arsa ve tarla fiyatlarının konuşulacağı bir Türkiye karşımızda olacak. O yüzden elinizde bir miktar paranız varsa arsa ve toprak yatırımı yapmanızı kişisel olarak önemsiyorum. Bu süreçte altın ve gümüş olarak para biriktirenler toprağa yatırım yapmalı. Toprağa yatırım yapanlar uzun vadede her şeye karşı en çok kazanan yatırımcılar olduğunu da hatırlatmak isterim.”