Magazin

Pınar Deniz ve sevgilisi ilk kez el ele!

Pınar-Deniz-Yiğit-Kirazcı-2,

Hem oyunculuktaki başarısı hem de duru güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken isim Pınar Deniz aşk tatilinden döndü. Özel hayatıyla gündemde olmayan ve ilişkisini gözlerden uzak yaşayan Deniz ilk kez el ele görüntülendi. Marmaris’teki aşk tatilini noktalayan ve İstanbul’a dönen çift Bebek’te kahve molası verdi.

Pınar-Deniz-Yiğit-Kirazcı-4

Pınar Deniz ve sevgilisi Yiğit Kirazcı’nın aşkı birlikte rol aldıkları ‘Aşkın Kıyameti’ filminde başlamıştı. Yiğit Kirazcı Deniz’den on yaş büyük.

Pınar Deniz kimdir?

Aslen Mardinli olan, 4 Kasım 1993 doğumlu başarılı oyuncu, Adana’da dünyaya gelmiş ve 2 yaşından itibaren İstanbul, Tarabya’da büyümüştür. Lisans eğitimini, İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünde tamamlayan Pınar Deniz, küçük yaşlardan beri büyük ilgisi olan oyunculuk mesleğine, 2014 yılında Sil Baştan dizisiyle ilk pratiğini yaparak başlamıştır.

Canlandırdığı ilk karakter Evrim’den sonra oyunculuğu bırakmadı. Asıl çıkışını Vatanım Sensin dizisiyle yapan idealist oyuncu bu dizide, Halit Ergenç ve Bergüzar Korel ile aynı sahneyi paylaşma fırsatını başarılı bir şekilde gerçekleştirmiştir.

2 yıl süren Vatanım Sensin dizisinde Yıldız karakterini canlandırmıştır. 2018’de Bir Deli Rüzgar, 2020’de Aşk 101 ve Menajerimi Ara, 2021’de ise Aşk 102 dizilerinde oyunculuk kariyerini devam ettirmektedir.