Genel

PEUGEOT 208 arabalar için uygulanan kampanya 1 hafta sonra bitiyor!

Sıfır araba almak isteyenler için araç şirketleri Nisan ayı kampanyalarını duyurdular. PEUGEOT tarafından yapılan duyuruya göre, Yeni PEUGEOT 208 için sağlanan kredi fırsatı bir hafta sonra bitiyor.

PEUGEOT internet sayfası üzerinden Nisan ayı kampanyasını duyurdu. Müşterileri için açıklamada bulunan şirket 30 Nisan tarihine kadar %0,99 faiz fırsatı ile satış işlemlerini gerçekleştirdiğini açıkladı.

Yeni PEUGEOT 208 model araçlarda uygulanacak faiz fırsatında Peugeot 208 GT 1.2 Puretech 130hp EAT8 ve Peugeot 208 ALLURE 1.5 BlueHDi 130hp EAT8 versiyonlarının kampanyaya dahil olmadığı bildirildi.

Şirket tarafından yapılan kampanya açıklamasında şu ifadeler kullanıldı:

30/04/2021 tarihine kadar yetkili satıcılarımızda, Kredi Koruma Sigortası ve PSA Kasko alan gerçek kişilere ve tüzel kişilere uygulanacak aylık %0,99 kampanya faiz avantajı, perakende kanalından yapılacak araç alımlarının konu olduğu 40.000 TL 12 ay vadeli PSA Finans Kredilerinde geçerlidir. Örnek ödeme planına tahsis ücreti, vergiler ve masraflar dahil edilmiş olup, Kredi Koruma Sigortası ve PSA Kasko dahil edilmemiştir. PSA Finans’ın finansal çözümleri TEB Finansman A.Ş. tarafından sunulmakta olup kredilendirme şartları TEB Finansman A.Ş. tarafından belirlenmektedir. Kredi Koruma Sigortası çözümleri BNP Paribas Cardif Hayat Sigorta A.Ş tarafından ve PSA Kasko ürünü Aksigorta A.Ş. ve Groupama Sigorta A.Ş. tarafından sunulmaktadır. Tüm kampanyalar, kampanyaya katılan Peugeot Yetkili Satıcıları’nda geçerli olup stoklarla sınırlıdır. İlandaki araç Türkiye ürün gamı ile farklılık gösterebilir. Peugeot 208 GT 1.2 Puretech 130hp EAT8 ve Peugeot 208 ALLURE 1.5 BlueHDi 130hp EAT8 versiyonları kampanyaya dahil değildir.