Ekonomi

Peşinat olmadan konut almak isteyenlere 180 ay vadeli konut kredisi veriliyor

QNB Finansbank tarafından çok önemli bir kont kredisi kampanyası paylaşıldı. Bu konut kredisinde peşinatı olmayan vatandaşlara verilebileceği belirtildi ve alınacak olan konutun değerinin yüzde 100’üne kadar kredi kullandırma imkanı bulunduğu ifade edildi.

Banka tarafından bu krediden yararlanmak isteyenler için yapılan açıklamada “Üstelik satın alacağınız evin değerinin %100’üne kadar kredi kullanım imkanı da QNB Finansbank’ta sizleri bekliyor.” ifadelerine yer verildi.

180 AYA KADAR VADE

Banka tarafından paylaşılan bu kredi kampanyasında 180 aya kadar vade imkanı sağlandığı belirtildi ve sabit faiz oranı ile öngörülebilir ödemeler olduğu ifade edilerek satın alınacak olan evin ekspertiz değerinin tamamına kadar kredi verilebiliyor.

Kredide faiz oranları yüzde 1,57, yüzde 1,58 ve yüzde 1,96 olarak belirtildi. Faiz oranları tablosu ise şöyle oldu:

KREDİNİN KOŞULLARI

Bu kredinin koşulları arasında kredinin TL cinsinden kullandırılacağı, hem mevcut hem de satın alınacak konut için eksper değerlendirmesi yapılacağı yalnızca tapuda “mesken” olarak görünen yerler için gerçek kişiler tarafından kullanılabileceği vurgulandı.

Bunun yanı sıra sabit faizli kredilerde kredi taksitlerinin bir ya da birden fazlasının erken ödenmesi talep edildiğinde, kalan vade 36 ayı aşmıyorsa ödenen anapara tutarının %1’ini, 36 aydan fazla ise %2’sini geçmeyecek tutarda masraf tahsil edileceği ifade edildi.

BAŞVURU DETAYLARI

Peşinatsız %100 Konut Kredisine banka şubeleri veya internet sitesi üzerinden kolayca başvuru yapılabilir Gerekli evrakların eksiksiz bir şekilde teslim edilmesinin ardından kredi başvurusu değerlendirmeye alınır.

Gerekli evraklar ve detaylar için TIKLAYIN.