Pençe-Kilit operasyonu bölgesinden acı haber geldi. 1 asker şehit oldu. Milli Savunma Bakanlığı tarafından açıklama yapıldı. Bakanlığın yaptığı açıklamada, Piyade Uzman Çavuş Sait Toktaş'ın şehit olduğu bildirildi.

İzmir Ödemiş’te kaza: Yaralı var!
İzmir Ödemiş’te kaza: Yaralı var!
İçeriği Görüntüle

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) tarafından şehit haberi duyuruldu. Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde mevziye yıldırım düşmesi sonucu Piyade Uzman Çavuş Sait Toktaş şehit oldu.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde mevziye yıldırım düşmesi sonucu kahraman silah arkadaşımız Piyade Uzman Çavuş Sait Toktaş şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."