Gündem

Pazartesi ve Salı günleri için illere flaş uyarı: Dikkatli olun!

Pazartesi ve Salı günleri için bazı illere önemli bir uyarı yapıldı. Özellikle üreticileri ilgilendiren uyarı Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapıldı. MGM Pazartesi ve Salı günü pek çok ilde beklenen zirai dona karşı dikkatli olunması gerektiği bildirildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 10 Mayıs Pazartesi ve 11 Mayıs Salı günü gece ve sabah saatlerinde Erzurum, Erzincan, Ağrı, Kars ve Ardahan çevrelerinde sıcaklıkların yer yer sıfır derece ve altına düşeceğini bildirdi.

MGM tarafından yapılan uyarılarda şu ifadeler kullanıldı:

Pazartesi (10.05.2021) ve Salı (11.05.2021) günleri gece ve sabah saatlerinde İç Anadolu’nun kuzey ve doğusu, Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzeyinde sıcaklıkların sıfır derece ve yer yer altına düşmesi beklendiğinden başta üreticilerimiz olmak üzere ilgililerin ve vatandaşların zirai don riskine karşı dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.

EGE BÖLGESİ HAVA DURUMU

Parçalı ve az bulutlu, iç kesimlerinin yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; yarın (Pazar) bölgenin kuzey kıyılarında kuzey yönlerden yer yer kuvvetli (30-50 km/sa) olarak esmesi bekleniyor

A.KARAHİSAR 10°C, 20°C
Parçalı ve çok bulutlu, zamanla az bulutlu

İZMİR 19°C, 27°C
Parçalı ve az bulutlu

MANİSA 15°C, 27°C
Parçalı ve az bulutlu

MUĞLA 12°C, 30°C
Parçalı ve az bulutlu