Ekonomi

PayTR’nin 15 bin müşterisi Mastercard’ın dijital cüzdanını kullanabilecek

Yüzde 100 yerli sermaye ile kurulan Türkiye’nin ilk yerli ve milli ödeme kuruluşu PayTR, ödeme çözümlerinin küresel lideri Mastercard ile gerçekleştirdiği işbirliği kapsamında şirketin dijital cüzdan uygulaması Masterpass ile entegrasyon sürecini tamamladı. Bu sayede 15 bin müşterisine tek tıkla güvenli ve kolayca ödeme yapma imkanı sağlayan yerli ödeme kuruluşu, aynı zamanda uygulamanın çeşitli kampanyaları sayesinde müşterilerinin cirolarını da artırmasına yardımcı olacak.

İşletmeler için yeni bir ödeme kanalı olan bu kolaylaştırıcı ürün sayesinde müşteriler kartlarını uygulamaya ekleyerek sonraki alışverişlerini kart bilgilerini girmeden tamamlayabiliyor.

Konuyla ilgili görüşlerini aktaran PayTR Genel Müdürü Tarık Tombul, “PayTR olarak 10 yılı aşkın süredir işletmelere kusursuz bir ödeme hizmeti sunuyoruz. Teknolojinin sağladığı tüm kolaylıkları hızlı ve güvenli bir şekilde üye işyerlerimiz ve müşterilerine sunmak en temel hedeflerimiz arasında yer alıyor. Mastercard ile yapmış olduğumuz bu işbirliğiyle 15 bin üye işyeri isterlerse Masterpass altyapısıyla ödeme kabul edebilecek, müşterileri de kusursuz altyapılarımızla kart bilgilerini girmeden ödeme işlemlerini tamamlayabilecek ve uygulamanın kampanyalarından faydalanabilecek. İşletmelerin ve tüketicilerin hayatlarını kolaylaştıran yeni ürün tasarımlarımız ve bu tür işbirliklerimiz hız kesmeden devam edecek” dedi.

PayTR hakkında

2009 yılında kurulmuş, 2016 yılında BDDK tarafından yetkilendirilmiş yerli ve milli bir ödeme kuruluşu olan PayTR, güçlü altyapısı, müşteri odaklı yaklaşımı ve deneyimli personeli ile 15 bin işyerine Sanal POS ile ödeme alma, sahtecilik önleme ve tek tıkla ödeme (kart saklama) hizmeti sunmaktadır. PayTR, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği öncülüğünde TEPAV ve AllWorld Network’ün yürüttüğü “Türkiye’nin En Hızlı Büyüyen 100 Şirketi” yarışması 2014 kazananları listesinde beşinci sırada yer almıştır. PayTR, kendi bünyesinde geliştirerek optimize ettiği yazılım ve kontrol mekanizmaları ile web mağazalarının sahtecilik kaynaklı kayıplarını en düşük seviyeye indirgemektedir. PayTR Ödeme Hizmetleri A.Ş., 26 Nisan 2016 itibarıyla 6493 sayılı Ödeme ve Menkul Kıymet Mutabakat Sistemleri, Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para Kuruluşları Hakkında Kanun kapsamında lisanslı bir ödeme kuruluşu olmuştur. PayTR, aynı zamanda Ödeme ve Elektronik Para Derneği (ÖDED) üyesidir. www.paytr.com

Bir yanıt yazın