Gündem

Pastırma Sıcakları Geliyor! Ege'de hava durumu! İzmir, Aydın, Manisa, Afyon, Muğla, Kütahya ve Uşak'da hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Ülkemizin kuzeybatı kesimlerinin parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara, İç Ege, Batı ve Orta Karadeniz’in iç kesimleri ile İç Anadolu’nun kuzeyinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülkemiz genelinde mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney ve güneydoğu, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu’da kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Ege’de Hava Durumu

Parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

DENİZLİ °C, 25°C

Parçalı ve az bulutlu

İZMİR °C, 26°C

Parçalı ve az bulutlu

MANİSA °C, 27°C

Parçalı ve az bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli

MUĞLA °C, 23°C

Parçalı ve az bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli

Afyon °C, 22°C

Güneşli

Uşak °C, 21°C

Parçalı bulutlu

Kütahya °C, 21°C

Güneşli

Denizlerde Hava Durumu

Ege Denizi: Parçalı çok bulutlu, Rüzgâr: Güney ve güneydoğudan 3 ila 5 (20-40 km/sa), öğle kuzeyinin açıkları 6 (50 km/sa) kuvvetinde, Dalga: 1,0 ila 2,0m, öğle kuzeyinin açıkları 2,5m Görüş: İyi.

Bir yanıt yazın