Teknoloji

Parçalarını birleştirerek kendinize araba yapabileceksiniz: Dünyanın en küçük arabası satışa çıktı, fiyatı belli oldu!

Hiç kendi arabanızı kendiniz yapmayı düşündünüz mü? Bu arabanın parçalarını birleştirerek kendinize araba yapabiliyorsunuz. Fiyatı da ikinci el arabalardan daha ucuz. 1962-1965 yılları arasında üretilen dünyanın en küçük arabası yeniden satışa çıktı.

Araba almak isteyenler için yeni alternatifler üretilmeye devam ediliyor. Son olarak, Peel Engineering Company tarafından 1962-1965 yılları arasında üretilen tek kişilik üç tekerlekli bir mikro otomobilin yenilenmiş tasarımı ile yeniden satışa çıktığı öğrenildi.

Yeni otomobil eskisinden önemli derecede farklı. Boyutları 137 cm uzunluğunda ve 99 cm genişliğinde olan otomobil artık Peel Engineering Company tarafından üretilmiyor.

 

Öte yandan otomobilin sadece parçalarını alarak kendiniz de yapabiliyorsunuz. Bu kapsamda web sitesi üzerinden yapılan açıklamada, “Sizinkini fabrikada yapılmış bir araba veya kendi kendine yapılan kit olarak satın alın.” İfadeleri kullanıldı. Renk renk arabalardan kendi zevkinize uygununu da seçebilirsiniz.

Kaç paraya satılıyor?

Küçük boyutlardaki arabayı satın almak için modeline ve fabrika çıkışına göre, 7,495 sterlinden 19,995 sterline kadar satın almak mümkün.