Ekonomi

Paraya ihtiyacı olan vatandaşlar için kamu bankasından kampanya

Kamu bankası Vakıfbank tarafından taksitli ihtiyaç kredisi kampanyası başlatıldı. Bu kampanya kapsamında 36 ay vadeli nakit ihtiyaçlar için kredi verilebileceği belirtildi. Ayırca bu kredi kampanyasına online başvuru yapılabileceği ifade edildi.

Konu ile ilgili olarak Vakıfbank tarafından yapılan açıklamada “Evlilikten eğitime, beyaz eşyadan mobilyaya tüm istekleriniz için gerekli nakit ihtiyacını bankamız Taksitli İhtiyaç Kredisi ile karşılayabilirsiniz.” ifadelerine yer verildi.

KREDİNİN ÖZELLİKLERİ

36 aya kadar vade seçenekleri ile aylık, 3 aylık dönemler veya değişken taksitlerle geri ödeme seçenekleri bulunduğu belirtilen açıklamada belirli ve düzenli bir geliri olan (ticari nitelikli kişiler hariç) ve istihbaratı olumlu olan gerçek kişilere kullandırılacağı vurgulandı.

Kredi kullanan kişiye, Hayat Sigortası yapılacağı vurgulanan açıklamada teminat karşılığı kredi kullandırılacağı bildirildi.

BAŞVURU VE FAİZ ORANLARI

Başvuru için “Nüfus cüzdanı veya sürücü belgesinin aslı ve fotokopisi” belgeleri gerektiği ifade edildi. Faiz oranları ise şöyle olacak:

Detaylı bilgi için TIKLAYIN.