Ekonomi

Paraya ihtiyacı olan emeklilere tüm ihtiyaçlar için anında 5 bin lira!

Halkbank tarafından Emekli Mini Kredi kampanyası duyuruldu ve bu kampanya kapsamında tüm ihtiyaçlar için emeklilere 5 bin liraya kadar nakit destek verildiği belirtildi. Bu kredi kampanyasında yüzde 1,71 faiz oranı işletiliyor ve 36 ay vade imkanı sağlanmaktadır.

5 BİN LİRAYA KADAR ÖDEME

Halkbank tarafından yapılan açıklamada maaşını Halkbank’tan alan veya maaşını Halkbank’a aktarmayı taahhüt eden emekli müşterilerin 5 bin liraya kadar olan nakit ihtiyaçları için aylık yüzde 1,71 faiz oranı ve bütçeye uygun geri ödeme seçenekleri ile 36 ay vadeli kredi verildiği ifade edildi.

5 bin liraya kadar olan krediyi yüzde 1,71 faiz oranı ile tahsis ücretli olarak verilecektir. Bu doğrultuda kredi ödemeleri “Aylık eşit taksitli, Artan taksitli, Azalan taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli, Serbest ödemeli” olarak yapılabilir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Başvuru yapacak olan vatandaşlar aralarında birer boşluk bırakarak “MINI, TC Kimlik No, Gelir Bilgisi, Talep Edilen Tutar” yazıp 3452’ye mesaj gönderebilir. Bununla birlikte vatandaşlar Halkbank şubeleri üzerinden de başvuru yapabilirler.

ÖRNEK ÖDEME 

Örnek ödeme ise 5 bin lira kredi çekildiğinde 36 ay vade ve yüzde 1,71 faiz oranı kapsamında 26,25 lira tahsis ücreti ve 197 lira taksit ödemesi oluyor