Ekonomi

Özel sektörde çalışanlara özel kredi kampanyasına başvurular başladı!

Kamu bankası Halkbank tarafından özel sektörde çalışan banka müşterilerine özel kredi kampanyası başlatıldı ve bu kredi kampanyası ile 36 ay vadeli 100 bin liraya kadar kredi verileceği ifade edildi.

Kampanya hakkında Halkbank tarafından yapılan açıklamada “Özel sektörde çalışan müşterilerimizin tüm nakit ihtiyaçları için aylık %1,75’den başlayan faiz oranları ve bütçelerine uygun geri ödeme seçenekleriyle 100.000 TL’ye kadar 36 ay vadeli kredimizdir.” ifadeleri kullanıldı.

FAİZ ORANI VE GERİ ÖDEME

100 bin lira kredi için tahsis ücretli yüzde 1,75 faiz oranı ile tahsis ücretsiz olduğunda ise faiz oranı yüzde 1,80 olarak kredi kullanılabileceği bildirildi. Bununla birlikte açıklamada geri ödeme seçenekleri şöyle duyuruldu:

“Aylık eşit taksitli, Artan taksitli, Azalan taksitli, 3 ayda bir eşit taksitli, Serbest ödemeli”

BAŞVURU YERİ 

Halkbank İnternet Şubesi veya Halkbank Mobil Şube’ye giriş yaparak başvuru yapılabilir. Bununla birlikte Halkbank şubeleri üzerinden de işlemlerinizi yapabilirsiniz.

ÖRNEK ÖDEME VE AÇIKLAMALARI

Örnek ödeme şöyle olurken açıklamalarında ise şu ifadeler kullanıldı:

Yıllık toplam maliyet oranı; faiz, tahsis ücreti ve vergileri kapsamakta olup örnek vade ve tutar üzerinden hesaplanmıştır.

Tahsis ücretine %5 Banka Sigorta Muamele Vergisi (BSMV) dahil edilmiştir.

Kredi faiz oranları; Bankamızdan en az kredi taksit tutarı kadar Açık Hesap açtırmayı, kredi kartı başvurusu yapmayı, en az iki adet otomatik ödeme talimatı vermeyi, Hayat Sigortası yaptırmayı ve İnternet/Mobil/Dialog üyeliklerinden en az bir tanesini yaptırmayı talep eden müşterilerimiz için geçerlidir.

İlgili ürünleri bulunmayan veya başvuru talep etmeyen müşterilerimiz için; tahsis ücretli faiz oranı %1,85, tahsis ücretsiz faiz oranı ise %1,90 olarak uygulanacaktır.

Halkbank, gerektiğinde kredi şartlarında değişiklik yapma ve kredi kullandırımını durdurma hakkını saklı tutar.