Ekonomi

Özel sektör çalışanlarına bayram için duyuruldu: Akbank hizmet dökümünü getirenlere verecek!

Bankalar bayram için çeşitli kampanya duyurularında bulunuyorlar. Akbank özel sektör çalışanlarını da ilgilendiren kredi kampanyası duyurusunda bulundu. Banka en fazla 92 gün ertelemeli olmak üzere kredi verdiğini açıkladı. Özel sektör çalışanların krediden faydalanabilmesi için SGK hizmet dökümünü göstermesi gerekiyor.

Akbank bayram kredisi duyurusunda bulundu. Ramazan Bayramı için verilen kredi için “İhtiyaçlarınız için kredinizi Akbank’tan şimdi alın, 3 ay sonra ödemeye başlayın.” İfadeleri kullanıldı.

Bayram Kredisi Kampanya Koşulları

Faiz oranları Kredi Koşulları ve Yıllık Maliyet oranları tablosunda belirtilmiştir.

3 ay Ertelemeli kredilerimizi Şubelerimizden, Akbank Telefon Şubesi’nden ve Akbank Direkt İnternet veya Mobil’den kullanabilirsiniz.

Erteleme dahil kredi vadesi en fazla 36 ay olabilir. İlk ödeme en fazla 92 gün ertelenebilir. 3 ay ertelemeli kredinin vadesi en fazla 33 ay olabilir. Ödemesiz dönem sonunda ilk ödeme olarak erteleme faizi tahsil edilir. Bir sonraki aydan itibaren taksit ödemeleri başlar.

Kredimakbankta.com sayfasından T.C. vatandaşlık numarası ve güncel cep telefonu bilgisi girilerek ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunanların başvuru sonuçları sms ile iletilecektir. Akbank müşterisi olmayanların kredi kullanım işlemi şubede tamamlanır.

Şubeden Kredi kullandırımında istenilen belgeler:

Nüfus cüzdanı veya sürücü belgesi aslı ve fotokopisi

Gerekli görülmesi durumunda adres teyidi amaçlı belge talep edilebilecektir.

Gelir Belgesi – Maaş bordrosu (Maaş müşterimizin getirmesine gerek yoktur)

Özel sektör çalışanlarından SGK Hizmet Döküm Belgesi

(Maaş müşterimizin getirmesine gerek yoktur)

%1,63 faiz oranı şubelerimizden kullanılan 36 ay vadeli 75 bin ve üzeri kredilerde geçerli olup, farklı vadelerde veya Akbank.com, Akbank Telefon Şubesi ve Akbank Direkt Internet veya mobil kanallarında geçerli olan faiz oranları farklılık göstermektedir.

Akbank.com, 4442525 Akbank Telefon Şubesi veya Akbank Direkt İnternet veya Mobil’den belgesiz, imzasız Direkt Kredi kullandırımı ; T.C. vatandaşı, Akbank Direkt müşterisi veya Akbank Banka/ Kredi kartı sahibi ve Bankamızdaki kayıtlı bilgi/belgelerinde eksiklik bulunmayan mevcut Akbank müşterileri için geçerlidir.

e-Devlet Şifresi/Mobil İmza/Elektronik İmza/T.C Kimlik Kartı uygulamasıyla temin edilen “SGK Hizmet Dökümü”nün veya işverenden temin edilebilen “SGK Prim Ödeme Belgesi”

Başvurular nasıl yapılacak?

Dilerseniz hemen şimdi Akbank.com’dan, Akbank Telefon Şubesi’ni arayarak veya Akbank Direkt İnternet veya Mobil’e girerek belgesiz, imzasız Direkt Kredi** kullanabilir veya belirtilen belgelerle birlikte Şubelerimize başvurabilirsiniz..

Henüz Akbank müşterisi değilseniz; kredimakbankta.com sayfasından gerekli bilgiler ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz