Magazin

Özel Hayatını Gözlerden Uzak Yaşamayı Tercih Eden Ünlü Oyuncunun Yaptığı Sosyal Medya Paylaşımı Hayranlarını Şaşırttı!

Son olarak Tv8 ekranlarında izleyici ile buluşan Kırmızı Oda isimli dizide yer alan Melisa Sözen, Alya isimli karaktere hayat vermiş ve gösterdiği performans ile ayakta alkışlanmıştı. Her ne kadar dizinin final yapması ile şu an bir projede yer almasa da başarılı oyuncu yer aldığı yapımlarda gösterdiği performanslar ile dikkatleri üzerine çekmişti.

Özel Hayatını Objektiflerden Uzakta Yaşıyor

Oldukça geniş bir hayran kitlesine sahip olan Melisa Sözen, özel hayatını kameralardan uzakta yaşamayı tercih eden isimlerden biri olmuştu. Magazin gündemine yalnızca yer aldığı projeler ile gelmeyi tercih eden başarılı oyuncu, özel hayatını ise gözlerden uzakta yaşamaya devam ediyor.

Mor ve Ötesi isimli müzik grubunun solisti olan Harun Tekin ile 9 yıldır mutlu bir birliktelik yaşayan Melisa Sözen, son yaptığı sosyal medya paylaşımında hayranlarını şaşırttı. Sosyal medya hesaplarında da özel hayatından kesitler vermeyi pek tercih etmeyen başarılı oyuncu, sevgilisi Harun Tekin’in yaş gününü Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile kutladı.

Yaptığı paylaşımda sevgilisi ile birlikte bir pozlarını paylaşan Melisa Sözen, Harun Tekin’e iyi dileklerini sunduğu bir açıklama yaptı. Sevgilisini çok sevdiğini söyleyen Melisa Sözen, mutluluk veren her şeyin yanı başında olmasını temenni etti.

Şaşırtan Paylaşım Büyük İlgi Gördü

Melisa Sözen’in bu alışılagelmişin dışındaki paylaşımı sosyal medya gündeminde geniş yankı uyandırdı. Ünlü oyuncunun yaptığı Instagram paylaşımı, takipçilerinin yoğun ilgisini gördü.

Geçtiğimiz günlerde magazin muhabirlerinin objektiflerine yakalana Melisa Sözen, birkaç soruyu yanıtlamadan geçmedi. Muhabirler, 9 yıldır mutlu bir birliktelik yaşadığı ilişkisini evlilik ile taçlandırmayı düşünüp düşünmediğini sordu. Ünlü oyuncu ise hayatlarından memnun olduklarını ve her şeyin yolunda gittiğini söylemekle yetindi.