Gündem

Öz kızını önce 11 sonra da 13 yaşında hamile bıraktı!

Sinop'un Durağan ilçesinde Ö.N.T. isimli kız çocuğu önce 11 daha sonra da 13 yaşında 2 yıl arayla hamile kaldı. Yapılan DNA testinde 2 bebeğin babasınında kız çocuğu Ö.N.T.'nin babası 50 yaşındaki Ömer T. olduğu öğrenildi. Ömer T. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Sinop’un Durağan ilçesinde Ö.N.T. isimli kız çocuğu önce 11 yaşında hamile kalarak bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Kız çocuğu olan Ö.N.T.  ile ilgili soruşturma başlatıldı.

TAHLİYE EDİLDİ

Başlatılan soruşturmada küçük kızın ifadeleri doğrultusunda duyma engelli E.T. (55) gözaltına alındı. Şüpheli tutuklanırken, bebek ve E.T.’den alınan DNA örnekleri incelemeye alındı. 3 ayın sonunda ise DNA örneklerinin uyuşmadığı, bebeğin babasının E.T. olamayacağı ortaya çıktı. Şüpheli, tahliye edildi.

13 YAŞINDA HAMİLE KALDI

Bebeği Samsun Yetiştirme Yurdu’nda koruma altına alınan Ö.N.T.’nin geçtiğimiz aylarda yeniden hamile olduğu ortaya çıktı. Şu an 13 yaşında olan çocuk, kendisine cinsel saldırıda bulunan kişiyi tanımadığını söyledi. Çelişkili ifadeler veren Ö.N.T., ailesinden alınarak Samsun Sosyal Hizmetler Çocuk Esirgeme Kurumu’na yerleştirildi.

ÖZ BABASI ÇIKTI

Soruşturmayı genişleten polis ekipleri, şu an 2 yaşında olan ilk bebek ile hamile Ö.N.T.’nin karnındaki bebekten ve öz baba Ömer T.’den DNA örneği aldı. Yapılan DNA incelemesi sonucunda da 2 bebeğin babasının da kız çocuğunun öz babası Ömer T. olduğu ortaya çıktı.

Kızına cinsel saldırıları gerçekleştiren baba Ömer T., gözaltına alındı. Sorgusunun ardından sevk edildiği adliyede, mahkemece tutuklanan Ömer T., cezaevine koyuldu.