Kültür Sanat

‘Öyle bir Geçer Zaman Ki’ dizisinin çocuk yıldızının ailesinden üzen haber!

Bir zamanlar Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Öyle bir Geçer Zaman Ki’ dizisinin çocuk yıldızı Emir Berke Zincidi’nin ailesinden üzücü haber geldi. Alınan haberlere göre, çocuk oyuncunun babası ve amcasına ait Zincidi Sinema Limited Şti için iflas davası açıldı.

Geçtiğimiz yılların çok konuşulan çocuk oyuncusu Emir Berke Zincidi’nin ailesi hakkında üzücü bir gerçek ortaya çıktı. Hürriyet’in haberine göre, çocuk yıldızın babası iflas etti. Yüzde 50 hisse Almanya merkezli üç şirkete ait ve yüzde 50 Emir Berke Zincidi’nin babası ve amcası ait olan Zincidi Sinema için iflas talebinde bulunuldu.
Dava dilekçesinde özetle “Şirketin, yapmış olduğu ticari faaliyetleri neticesinde işleri iyi gitmedi. Müşterilerinden de alacağını alamayınca, kişilere ve bankalara borçlandı. Şirket, yaşadığı ekonomik sıkıntılar nedeni ile borçlarını ödeyemez hale geldi” ifadeleri kullanıldı.

Şirketin borcu, malvarlığını aşmış durumda olduğu belirtilen dilekçe için mahkeme ilk duruşma için 28 Nisan’a gün verdi. Mahkeme iflas kararı verdiğinde şirket varlıklarını satıp borçlarını ödemeye çalışacak.

Emir Berk Zincidi’nin rol aldığı diziler:

2009-Bu Kalp Seni Unutur mu?

2010-2012 Öyle Bir Geçer Zaman ki

2014-2015 Küçük Ağa

2015 Bir Deniz Hikayesi[7]

2018 Arka Sokaklar[8]

2018-2019 İkizler Memo-Can