Magazin

Öyle Bir Doğum Günü Hediyesi Aldı Ki Duygularını Gizleyemedi! Kerem Bürsin’in 35. Yaş Günü Hediyesi Gündeme Bomba Gibi Düştü!

FOX TV ekranlarında seyirci ile buluşan Sen Çal Kapımı isimli dizi ile ününü tüm dünyaya yayan Kerem Bürsin geçtiğimiz günlerde doğum gününü kutladı. 4 Haziran’da 35. Yaşına giren ünlü oyuncu, dünya çapında en çok konuşulanlardan biri oldu.

Ünlü oyuncunun yeni yaşına girecek olması sebebi ile aylardır hazırlıklar yapan hayranları, yaptıkları sürpriz ile sosyal medyada yer yerinden oynadı.

Hayranları Sürpriz Yaptı Twitter Yıkıldı!

Kerem Bürsin’in doğum gününde en çok kullanılan sosyal medya platformlarından olan Twitter sallandı. Ünlü oyuncu ile ilgili 600 binden fazla tweet atılırken, 78 milyondan fazla etkileşim alındı. Hayranlarının yaptığı bu sürpriz, Kerem Bürsin’in tüm dünya çapında en çok konuşulanlar arasında yer almasına sebep oldu.

Tüm dünya gündemine bomba gibi düşen Kerem Bürsin, Türkiye’den sonra en çok Brezilya’da konuşuldu. Daha sonra ise İspanya, İtalya, Şili ve Cezayir’de en çok konuşulan isimlerden biri oldu. Kerem Bürsin hayranları tarafından organize edilen bu sürpriz etkinlik tüm dünyada konuşuldu.

Sen Çal Kapımı isimli FOX TV ekranlarında yayınlanan dizinin 85 farklı ülkede seyirci ile buluşması, Kerem Bürsin’in yalnızca Türkiye’de değil tüm dünyada geniş hayran kitlesine ulaşmasına sebep oldu.

Kerem’i Duygulandıran Hediye

 

Kerem Bürsin’in 35. Yaş günü sürprizleri bununla sınırlı kalmadı. Ünlü oyuncunun Türkiye’deki hayranları Kerem Bürsin adına ihtiyaç sahiplerine yardımcı oldular.

Myanmar’da temiz su sıkıntısı yaşayan insanlar için Kerem Bürsin adına su kuyusu açtıran ünlü oyuncunun hayranları, ihtiyaç sahiplerinin hayatlarına dokundu. Bunun haricinde pek çok vakıf ve derneğe yardım amaçlı bağışlarda bulunan Kerem Bürsin hayranları, Türkiye’nin farklı yerlerinde çocuklar için yaş pasta kesti ve onlar için hediyeler dağıttı.

Sosyal medyada paylaşılan bu yardım aktiviteleri, Kerem Bürsin’in duygu dolu anlar yaşamasına sebep oldu.